|
Witam mam dziś do zaoferowania model Traxxas Revo. Model używany w stanie bardzo dobrym. W modelu został wymieniony silnik na lepszy i mocniejszy "RB 323". Pojemnośc tego potwora to 3,78 cm a moc około 2,5 kM. pali tyle co silnik trx 2,5 standardowy z Revo.Silnik ten jest przystosowany specjalnie do revo:). W modelu został wymieniony również filtr powietrza na Motor Savera. Zostało również zmienione sprzęgło na aluminiowe 2-klockowe oraz karoseria na Crowd Plazer. Dodam iż zmieniono rónież koło na PROLINE 40 Mambo. Koszt jaki mnie wyniosło to wszystko to 3500zł. Dodatkowo dodaje 0,5L paliwa TORNADo 25% nitro. Model ten wypalił około 3,8L paliwa Tornado 25% nitro.Dodam również iż zmieniłem sprzęgło na aluminiowe 2-klockowe. Model sprzedaje ponieważ zmieniam klase z MT na buggy. W zestawie brakuje tylko ładowareczki do pakietu w revo ale za to daje do nadajnika 8 akumulatorków NI-CD 800mah wraz z ładowareczką.Do ez-startu daje rónież pakiet 7,2V ni-cd 1500mah+ ładowarke do niego. W modelu jest kwarc 27,255Mhz.Cena 2500-2800zł
kontakt:
meil:shearer09@o2.pl
gg:8153963
|