|
Na sprzedaż oddaję moje podwozie Mugen MBX7 nitro.
Z "bajerów" pozwalających wyprzedzić rywali na torze: Płyta podłogowa M2C Racing ze wzmocnieniami ze stali sprężynowej. Amortyzatory big bore z MBX7r. Aluminiowe wzmocnienie tylnej wieży. Mocowania tylnych wahaczy Rear Toe Block Hinge Pin System od M2C racing + duży zestaw pinów.
Model po gruntownym przeglądzie, 100% sprawny - do jazdy, należy uzupełnić elektronikę, silnik, paliwo i jazda. Skrzydło Absima Hi-Force po jednych zawodach. W zestawie dwie karoserie, jedna pomalowana, po jednych zawodach, druga nowa, wycięta, niepomalowana. Dorzucam gratis koła do treningu.
Modelem tym brałem udział w zawodach Oder-Pomerania w Szczecinie i zająłem nim 7 miejsce na 25 zawodników (brakło 1 sek. do 6 miejsca). Polecam Mugena z uwagi na wytrzymałość, bezawaryjność i zwinność na torze. Nigdy mnie nie zawiódł.
Cena za komplet: 1000,- + KW
Zdjęcia na maila dla zainteresowanych.
Możliwość sprzedaży w wersji budżetowej ale na innych podzespołach. Możliwość obejrzenia modelu w Rzeszowie, Warszawie i Krakowie po wcześniejszym umówieniu się. Mogę również wziąć ze sobą na MP w Piasecznie 8-9 października.
_________________ MBX6T MBX7r TC7.1 XB2 XB4
|