Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt lip 07, 2026 9:32 am

Autor
PostNapisane: Wt lip 28, 2015 7:19 pm 

Witam
Ze względu na moją niedawną rejestrację, przedmioty wystawiam na Allegro po uzgodnieniu.

Co mam na do sprzedania:

1)Purpurowe mocowanie silnika z Modelu Savage SS jest to HEAVY DUTY HEATSINK ENGINE MOUNT (6061S/PURPLE) - oddam za 20zł + kw ok 5-12zł
2)Filtr powietrza Modelu Savage SS jest to HIGH PERFORMANCE AIR CLEANER (15MM) - oddam na 10zł + kw ok 5-12zł
3)Kompletny kosz sprzęgłowy 20 zębów z purpurowym kołem zamachowym i aluminiowymi żeberkami/klockami? jest to RACING CLUTCH BELL 20 TOOTH (1M), - oddam za 40zł + kw ok 5-12zł
4)Kompletne oświetlenie (przód/tył/neony) z kolekcji Hachette BMW RadioControl Tuning - oddam za 20zł + kw ok 5-12zł
5)Model Ferrari F2005 z kolekcji DeAgostini niekompletny brak elektroniki, - oddam za 250zł + kw ok 20-30zł
Tu link do aukcji allegro: http://allegro.pl/ferrari-f2005-deagostini-i5568068085.html
6) Tulejkę, tłok i korbowód do silnika Kyosho GX15 z kolekcji DeAgostini - 90zł + kw ok 5-12zł
To jest moje konto na Allegro: http://allegro.pl/show_user.php?uid=18854838

Stan:

1,2 - bardzo dobry
3 - bardzo dobry, widać resztki lakieru na klockach w tym miejscu gdzie obciera.
4 - bardzo dobry, rozpakowane w celu sprawdzenia.
5 - bardzo dobry jak nie nowy, nie jeżdżony przez mnie z powodu braku aparatury.

Dziękuję i Pozdrawiam

Masz inne propozyje cenowe? Składaj a ja je przemyślę, albo ponegocjuje.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość