Witam. Do sprzedania mam combo Carsona( model jak w tytule) 12t 3400kV. Regiel obsługuje NiMH i LiPo( z zabezpieczeniem przed wyładowaniem) 6-12 cel NiMh i 2-3LiPo, stały prąd do 100A!
Regulator został wymieniony na nowy w ramach gwarancji, a silnik jest używany( zaledwie ok. 2.5h jazdy). Na silniku widać pijedyncze rysy od dolnej strony( po zainstalowaniu niewidzialne), a stan poza tym jest bdb. Combo szczerze polecam- to najlepiej wykonane combo bezszczotkowe jakie posiadałem.
Zapłaciłem za niego ok. rok temu w Niemczech w przeliczeniu 550zł. http://www.rcniko.pl/system_bezszczotko ... 35812.html w tym sklepie ponad 800zł kosztuje, a to jedyny sklep w Polsce gdzie go znalazłem. Wersja Black jest oczywiście wersją lepszej jakości niż zwykły i droższą przez co combo zostało dopuszczone do Tamiya Euro-Cup.
Sprzedam je za 300zł!!! Sprzedam również Tamiyę TT z całą masą tuningowych części, akumulatorami, ładowarką, kołami, budami i elektryką potrzebujesz cos- pisz!
Do tego mam unikalną budę BMW E30 M3.
Karoseria HPI Racing jest nowa, polakierowana, wycięta bez otworów pod model(!). Jest to prawdziwy unikat( model, lakier). Pomalowałem go sprejem Tamiyi( bodajże flame lake- brokat i zwykły czarny TS-14). Ma również wadę. Poprzez brak wiedzy i zwyczajną głupotę zmatowiłem lekko szybkę( głównie tylną lewą ale na innych też są ślady). Nie razi to w oczy i da się to wypolerować pastą polerską do szkła( bardzo płytkie są ślady).
Buda została wyposażona w "tuningowe" lusterka Absimy które są pomalowane pod kolor.
Karoseria posiada cały zestaw oświetlenia który jest gotowy do zainstalowania( nie zainstalowany ponieważ brakuje mi zarówno chęci jak i czasu).
Karoseria w cieniu jest czarna, a gdy dosięgną ją promienie słońca świeci brokatem efekt jest fenomenalny.
Buda jest już oklejona ale pozostały jeszcze naklejki które dorzucam.
Cena: 180zł ( nowa karoseria 120zł, farby ok.60-70zł, lusterko 13zł, instalacja LED 75zł+ dokupiłem lepszej jakości ledy i sam wlutowałem, rozszerzyłem instalację co daje ~280zł).
Za
combo Carsona, model
TT-01( w częściach ale kompletny), aparaturę 2.4Ghz, regulator do szczotkowych silników tuningowy( do 9-10t), 2 silniki LRP szczotkowe 15x4, 17x2( z zawodniczym wirnikiem- Wyjątkowy, mój ulubiony), 10szt. srebrnych szczotek LRP, serwa(kilka), amortyzatory alu i kilka sprężyn, alu wałek, koła do driftu, koła na asfalt Tamiyowskie, koła w teren itd., Buda Ferrari Enzo, Audi TT i bodajże Saleen, imitacja tarcz hamulcowych, kilka sztuk aku NiMh sprawnych i o wysokich pojemnościach( 2500-3000mAh 7.2v i 8.4v), profesjonalna ładowarka Graupnera, i do tego
Tamiya FF-01 oraz wieeele innych części, akcesoriów. Sprzedaję wszystkie moje modelarskie rzeczy ponieważ potrzebuję pieniędzy. Sądzę, że łączna wartość tych rzeczy oscyluje w przedziale 1000-1500zł. Sprzedam je wszystkie za 850zł!!! Rozważę każdą propozycję!
Mój nr. kom. 662540002 lub PW.