Mam na sprzedaż zawodniczy model buggy w skali 1:8. Konkretnie jest to Z-Car Z10-XB w konfiguracji PRO - ze wszystkimi częściami tuningowymi w zestawie - aluminiowe wieżyczki, zwrotnice i c-huby, zaciski hamulców, odchudzany napęd, aluminiowe nakrętki amortyzatorów itp. Firma Z-Car produkowała także ten model dla bardziej znanej firmy LRP, która wypuszczała swój produkt jako S8 BXR Evo.
Mój egzemplarz posiadam od nowości, jego przebieg to ok. 1 sezonu zawodniczego. Podwozie prowadzi się bardzo dobrze, daje możliwość szybkiej i agresywnej jazdy, dobrze zachowuje się w locie oraz dzięki unikalnemu rozwiązaniu przedniego zawieszenia doskonale skręca. W tej chwili ma założony spojler Himoto oraz treningowe koła Pro-Line Bow-Tie. Model jest po przeglądzie i w 100% sprawny technicznie.
W zestawie znajduje się złożone podwozie, koła, oryginalny filtr powietrza z nietypowym kolankiem, kompletne sprzęgło, specyficzne łożyska do tego modelu, tuningowe sprężyny oraz karoseria HB Trick w stanie dostatecznym.
Preferuję odbiór osobisty na terenie Warszawy. Mogę wysłać kurierem.
Zdjęcia na aukcji allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4315938743