Karoseria HPI Racing jest nowa, polakierowana, wycięta bez otworów pod model(!). Jest to prawdziwy unikat( model, lakier). Pomalowałem go sprejem Tamiyi( bodajże flame lake- brokat i zwykły czarny TS-14). Ma również wadę. Poprzez brak wiedzy i zwyczajną głupotę zmatowiłem lekko szybkę( głównie tylną lewą ale na innych też są ślady). Nie razi to w oczy i da się to wypolerować pastą polerską do szkła( bardzo płytkie są ślady).
Buda została wyposażona w "tuningowe" lusterka Absimy które są pomalowane pod kolor.
Karoseria posiada cały zestaw oświetlenia który jest gotowy do zainstalowania( nie zainstalowany ponieważ brakuje mi zarówno chęci jak i czasu).
Karoseria w cieniu jest czarna, a gdy dosięgną ją promienie słońca świeci brokatem

efekt jest fenomenalny.
Buda jest już oklejona ale pozostały jeszcze naklejki które dorzucam.
Cena: 200zł ( nowa karoseria 120zł, farby ok.60-70zł, lusterko 13zł, instalacja LED 75zł+ dokupiłem lepszej jakości ledy i sam wlutowałem, rozszerzyłem instalację co daje ~280zł).
Zdjęcia podeślę zainteresowanym na maila. Mój nr. kom. 662540002 lub PW. Pozdrawiam Dominik;)