Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 1:35 am

Autor
PostNapisane: Wt sty 28, 2014 4:15 pm 

Hello,

jak w temacie, niestety nic nie wskazuje żebym w najbliższym czasie wrócił czynnie do tej zabawy więc jestem zmuszony sprzedać co przez ten czas nazbierałem jeżdżąc na zawody i bawiąc się rekraacyjnie.

Oferta zawiera:

- Xray XB8 - używany, kompletny bez elektroniki i serw, wymaga przejrzenia, czyszczenia, drobnych wymian, buda zmęczona, ale jest ;)
- dwa silniki SH i Novarossi - SH zmęczony, ale na chodzie, powinno się dać jeszcze nim pojeździć, Novarossi po jednym sezonie w zawodach, sprawny, dodatkowo korbowód nówka
- części do modelu - wahacze, zwrotnice, zębatki dyfrów, amortyzatory, sprężyny, elementy do orczyków, świece do silnika,
- koła, filtry powietrza, adaptery do mocowania kół, pakiety do odbiornika, grzałka do świec, uszczelki do wydechu, oleje do amortyzatorów, dyfrów, after run, butelka do paliwa
- starterbox

Wszystko co wchodzi w skład oferty jest widoczne na zdjęciach pod tym linkiem - KLIK PO FOTKI. Nawet jeśli coś jest powyżej nie ujęte, a jest na zdjęciach to wchodzi w skład oferty.

Teraz co do ceny, ponieważ nie jestem w obiegu na bieżąco mogę nie mieć właściwego rozeznania. Niemniej, chciałbym wyjść z pułapu 1200 PLN do negocjacji. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam.
Kontakt przez PW lub maila: sebaa75(at)gmail(dot)com

Pozdrawiam

i Mercedes W114, ale 1:1, Yamaha TDM 900
Kto umiera bogatszy, ten wygrywa.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość