Hello,
jak w temacie, niestety nic nie wskazuje żebym w najbliższym czasie wrócił czynnie do tej zabawy więc jestem zmuszony sprzedać co przez ten czas nazbierałem jeżdżąc na zawody i bawiąc się rekraacyjnie.
Oferta zawiera:
- Xray XB8 - używany, kompletny bez elektroniki i serw, wymaga przejrzenia, czyszczenia, drobnych wymian, buda zmęczona, ale jest

- dwa silniki SH i Novarossi - SH zmęczony, ale na chodzie, powinno się dać jeszcze nim pojeździć, Novarossi po jednym sezonie w zawodach, sprawny, dodatkowo korbowód nówka
- części do modelu - wahacze, zwrotnice, zębatki dyfrów, amortyzatory, sprężyny, elementy do orczyków, świece do silnika,
- koła, filtry powietrza, adaptery do mocowania kół, pakiety do odbiornika, grzałka do świec, uszczelki do wydechu, oleje do amortyzatorów, dyfrów, after run, butelka do paliwa
- starterbox
Wszystko co wchodzi w skład oferty jest widoczne na zdjęciach pod tym linkiem -
KLIK PO FOTKI. Nawet jeśli coś jest powyżej nie ujęte, a jest na zdjęciach to wchodzi w skład oferty.
Teraz co do ceny, ponieważ nie jestem w obiegu na bieżąco mogę nie mieć właściwego rozeznania. Niemniej, chciałbym wyjść z pułapu 1200 PLN do negocjacji. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam.
Kontakt przez PW lub maila: sebaa75(at)gmail(dot)com
Pozdrawiam