Witam!
Mam do sprzedania e-revo 1/16.
Reviak jest w dobrym stanie, jest 100% sprawny, oczywiście posiada rysy i obtarcia na karoseri i podwoziu.
Sprzedaje cały zestaw Full RTR czyli cały model (wymienione wahacze na rpm, amory na gwintowane, drążki kierownicze) do tego dodaję koła jak na zdjęciach (oryginalne są w średnim stanie, sliki w troche gorszym bo mają uszkodzone felgi), karoseria od pro line w średnim stanie i oryginalna, 3 pakiety w tym jeden lipo 3s prawie nowy, używany nimh i lipo 2s i parę celi.
Do kompletu dodaję także seryjną apkę z akumulatorkami, częsci takie jak zębatki, seryjne amory, drążki, wahacze, 2 ładowarki do nimh i jedną do lipo z balanserem (jest uszkodzona, można na niej ładowac ale każdą cele z osobna), 2 serwa jedno standardowe traxxas, a drugie hitec hs-82 mg lecz brakuje w nim zębatki na silnik (w modelu jest założone serwo tower pro, jest dobre ale mniejsze od hiteca dlatego jest przyklejone klejem na goraco do podwozia).
Oczywiście w zestawie jest instrukcja i karton do e-revo.
Cena 849zł za wszystko co opisałem, kończe jak narazie z modelarstwem dlatego dodaję do modelu wszystko co mam, jak coś znajde to dodam do zestawu. Model jest wystawiony na allegro, licytacja od 775zł.
Cena jest do lekkiej negocjacji.
Zdjęcia:
https://plus.google.com/u/0/photos/1028 ... 5001107813Kontakt na gg; 24147332 lub na pw.