Witam.
Mam na sprzedaż model firmy Kyosho Lazer ZX-5 SP. Jest on w bardzo dobrym stanie. Po sezonie letnim wymieniłem wszystkie zębatki przeniesienia napędu i wiele plastików. Do modelu dokupiłem bardzo dużo części opcjonalnych z wersji FS, lub FS2. Są to między innymi: przednie wahacze, mocowania wieżyczek, metalowe kulki zawieszenia, tylne ośki CVD (zmienione z oryginalnych dog-bone), przednia wieżyczka amortyzatorów, tylne zwrotnice. Z firmy 3Racing zostały dokupione 3 aluminiowe mocowania wahaczy. Łożyska zostały wymienione na nowe firmy BOCA. Zmienione zostały również śruby rzymskie na tytanowe firmy Lundsford i hexy na aluminiowe. Aby wzmocnić model wyciąłem w CNC wzmocnienie górnego pokładu i przedni skid-plate. Z części zamiennych do modelu dodaję:
-Tylne wahacze,
-Zwrotnice przednie i tylne,
-Zębatki dyferencjałów,
-Części dyferencjałów i sprzęgła poślizgowego,
-plastikowe skid-plate-y
-plastikowe mocowania wahaczy,
-plastiki górnych drążków,
-używaną zębatkę odbierającą i dużo innych drobiazgów.
Do modelu dodaję :
-Serwo Turnigy o mocy 10kg i prędkości 0.1 w bardzo dobrym stanie,
-komplet kół- Tylne AKA Impact(60%bieżnika), przednie Dboots Megabite(70% bieżnika) na felgach HB,
-nowy niepomalowany spoiler od HB,
-Karoserię Proline Bulldog w średnim stanie. Ma 2 małe pęknięcia.
Zdjęcia:
https://picasaweb.google.com/1163953967 ... LazerZX5SP
Jestem również w stanie złożyć model, jako RTR. Mam do niego regulator HPI SC-15, serwo Turnigy 10kg, 0.1, silnik Saturn 20t i aparaturę HK GT2. Po więcej informacji zapraszam na PW.
Kontakt:
mail-
matis557@op.plGG- 21212020
SPRZEDANE
Pozdrawiam