http://allegro.pl/show_item.php?item=2984522745Na sprzedaż wystawiam model Xray M18T wraz z elektroniką oraz dużym kompletem części zamiennych.
Opis zestawu:
Podwozia nikomu nie trzeba chyba przedstawiać. Model w swojej klasie jest praktycznie najlepszy na świecie, konkurować może z nim jedynie Team Asso R18. Podwozie jest niezawodne i wytrzymałe, spokojnie nada się do przydomowej jazdy, ale też na zawody w których przy dobrych umiejętnościach kierowcy można nim spokojnie zajmować najwyższe lokaty.
Model jest w pełni przygotowany do sezonu, odbył 4 treningi na sali w Poznaniu. Nowe łożyska, amortyzatory wyczyszczone i zalane nowym olejem. Kupując mój zestaw nie trzeba martwić się o nic, po zamontowaniu aparatury model jest w pełni gotowy do jazdy.
Elektronika:
- Silnik:
Mamba 25 6900 kV – silnik od Castle Creations, marka mówi sama za siebie, mi się nigdy nie udało osiągnąć maksimum jego możliwości, cały czas jest zapas mocy pomimo i tak już zawrotnej prędkości. Nie grzeje się, maks 60 stopni.
- Regulator:
Team Tekin Mini Rage – według mnie i wielu innych najlepszy regulator do klasy micro, ogromna ilość opcji ustawień, wszystko odbywa się za pomocą dwóch przycisków. Tak jak silnik – zero grzania, można jeździć pół godziny po szybkim torze, a zestaw się nie zagrzeje

- Serwo:
Hitec HS-82MG, jedno z najlepszych serw do micro, szybkie, niezwykle wytrzymałe, gwarantuje że nigdy nie zabraknie szybkości ani siły skrętu.
- Pakiety:
4 sztuki Lipo Turnigy 1800 mAh 2S, stan prawie jak nowy, niekatowane, zawsze ładowane na microprocesorowej ładowarce, 2 praktycznie nowe (po jednym cyklu). Pakiety starczają na prawie 2 godziny jazdy.
Tuning:
- Komplet czterech tuningowych amortyzatorów
- Aluminiowe mocowanie silnika,
- Aluminiowe wieżyczki montowania amortyzatorów,
- Aluminiowe półośki
- Aluminiowy, anodowany na niebiesko radiator na silnik, przymocowany za pomocą taśmy termoprzewodzącej wysokiej jakości
- Stabilizatory, przód i tył
Części zamienne:
Właściwie mógłbym napisać, że jest to drugi model tylko że bez elektroniki. Oto przybliżona ilość części jakie dorzucam:
- Podstawka pod model własnej konstrukcji – ciężka, stabilna, idealna do serwisowania modelu czy smarowania opon
- 2 karoserie, obie w stanie treningowym, jedna od M18T PRO, druga standardowa VW Beetle
- Komplet płyt, górna i dolna, półka do mocowania pakietu
- Nowa zwrotnia
- Nowa zębatka odbierająca
- Dyferencjał typu One-way
- Półośka aluminiowa
- 5 kompletów kół (jeden komplet całkiem nowy): 2 razy pianka, 1 raz asfalt, 2 razy teren
- 12 wahaczy, górne i dolne (część oryginalnie zapakowanych w woreczki Xray’a)
- Zderzak tył
- 4 standardowe wieżyczki mocowania amortyzatorów
- Standardowe i tunigowe, aluminiowe mocowanie silnika
- 2 stabilizatory
- Ramię przekazujące moc serwa na koła
- Zestaw o-ringów
- Części od półosiek, łącznie około 3-4
- 4 kompletne amortyzatory
- 4 niekompletne amortyzatory (korpusy z tłokiem)
- 8 sprężyn do amortyzatorów
- Dystanse do amortyzatorów
- Sporo części do naprawy amortyzatorów (korpus, tłoki, kapturki, o-ringi)
- Sporo różnego rodzaju zębatek atakujących
- Sporo zapasowych śrubek
- Zapasowe orczyki do serwa (serwo saver)
- Ciężarki do wyważania modelu
- 2 pakiety Ni-mh, nie znam kondycji, dorzucam gratis
To chyba wszystko, ale możliwe że coś pominąłem, po prostu jest tego cały karton i mogłem coś przeoczyć. Oczywiście posiadam certyfikat autentyczności Xray’a, pudełko oraz oryginalną instrukcję. Sama elektronika w modelu kosztuje grubo ponad 500 pln, do tego masa części zamiennych więc uważam że cena jest uczciwa .
Dla zainteresowanych zdjęcia na maila

.
W razie pytań lub propozycji proszę o kontakt, cena 550 do negocjacji:
Wojek93@wp.pl /// GG: 9941105 /// 883-740-157