Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 12, 2026 7:08 am

Autor
PostNapisane: Śr lis 21, 2012 8:24 pm 

Witam

Mam na sprzedaż model RC Maverick Strada MT EVO. Cena takiego nowego zestawu to ponad 1200zł więc jest to bardzo dobra okazja. Kupiony był pod koniec września i od tego czasu był może z 10 razy na dworze, w tym raz na torze a reszta to były zwykłe przejażdżki po osiedlowych uliczkach. Od jakiegoś czasu stoi nieużywany i sprzedaję gdyż potrzebuje pieniędzy na moje inne hobby. Jak widać po zdjęciach, do których link podaje niżej model jest w bardzo dobrym stanie. Podwozie ma lekkie ślady użytkowania, ale to normalne już po pierwszym jeżdżeniu. Aparatura jest jak nowa. Model został wyczyszczony i jest gotowy do jazdy. Jedynym mankamentem jest wyrobiony gwint na klucz imbusowy w zębatce atakującej, co nie pozwala dobrze jej ustawić(pokazane na zdjęciu), ale można ją odkręcić i zastąpić inną śrubą. W modelu został wymieniony silnik na dużo mocniejszy bezszczotkowy EZRUN 9T 4300kv z regulatorem Leopard V2 60A co daje na prawdę dużą moc. Dokupiony został również dodatkowy akumulator NOSRAM 5000mah NI-MH ponieważ na oryginalnym można było pojeździć max 15 min. Teraz zabawy jest dużo więcej bo te 2 baterie spokojnie starczają na godzinę. Dodatkowo kupiłem ładowarkę IMAX B6 z zasilaczem co pozwala cieszyć się naładowanymi obiema bateriami w 2 godziny. Ma ona również możliwość ładowania baterii Li-Po więc nie ma już potrzeby jej zmieniania. Ładowarka jak nowa, folia wciąż jest na wyświetlaczu. Do wszystkiego mam pudełka i instrukcje. Na zdjęciu dokładnie pokazane jest co Państwo kupujecie, ale wymienię te elementy dla pewności:

Zestaw zawiera:

Kompletne podwozie Maverick Strada MT EVO
Oryginalną karoserie Maverick Strada MT EVO
Oryginalną aparaturę Maverick MTX-242
Silnik EZRUN 9T 4300kv
Regulator obrotów LEOPARD v2 60A
Kartę programującą do regulatora
Oryginalną baterię NI-MH 1800mah
Baterię NOSRAM NI-MH 5000mah
Ładowarkę IMAX B6 ze wszystkimi kablami
Zasilacz do ładowarki
Radiator na silnik
Podkładki do utwardzania zawieszenia
Klucz do kół

Link do zdjęć :
https://plus.google.com/u/0/photos/1069 ... 6905074113

Wysyłka pocztą polską, paczką priorytetową.
Odbiór osobisty możliwy na terenie Lublina.

Link do aukcji na allegro:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2812303078

W razie wątpliwości proszę pytać.

Pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość