Witam
Mam do oddania w dobre ręce model HPI Bullet flux. Model nie był katowany, jeżdżony zazwyczaj po podwórkowej trawie, od czasu do czasu po szutrze. Co tu więcej pisać, silnik 4350kV. Do zestawu dorzucam 2x komplet c-hub. Kilka wahaczy+inne plastiki, klucz do kol, spinki do karoserii i boxa na elektronike, pakiet hpi 4000mah 2s, i drugi pakiet "Drivers" 4400mah 2s, aparatura 27mhz, pudło na model i skrzynka na narzędzia. Mode sprzedaje, gdyż przesiadam sie na short course. Na życzenie moge podeslac filmik pokazujacy, ze model jest sprawny, a zdjecia postaraam sie wstawic jutro po 15. Cena jaka mnie interesuja to ok 700zl, lub wymiana na Traxxas Slash 4x4 w bezszcotce z mozliwa doplata.
Numer GG: 40460001
Pozdrawiam.
Obiecane zdjęcia:
https://plus.google.com/photos/10166727 ... IbJzfq3zAE i zapomniałem wspomnieć o metalowych slupkach karoserii w tym tez wieżyczkach amortyzatorów i o wzmacnianej od środka karoserii. i zapomniałem wspomnieć o metalowych slupkach karoserii w tym tez wieżyczkach amortyzatorów i o wzmacnianej od środka karoserii.