Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N maja 03, 2026 11:22 pm

Autor
PostNapisane: Pn lis 19, 2012 3:58 pm 

Witam wszystkich! :)

Sprzedam Auto RC z pozdoziem Maverick Strada Evo S z budą HPI Toyota supra z dodatkami ( tylne skrzydło, lusterka, wycieraczki) Buda wyposażona w dedykowane lampy z diodami LED 5-cio funcyjnymi z funkcją strobo. Podwozie lekko zmodyfikowane w celu polepszenia skretu do driftu, zblokowane dyferencjały (przód i tył), nowe koła i opony T-Drift, dolożony ciężar na przód oraz zmienione sprężyny amorków. Speed controller - sorki zapomniałem jak sie to nazywa po polsku - z tzw. BEC i obsługuje silniczki do 16 zwojów, a sam silnik jest to standardowy blaszak klasy 540( na modyfikację tychże podzespołów zabrakło kasy). Dodaję do tego drugi używany komplet opon do driftu i Aparaturę Ansmann W-5 2,4 GHz oraz pakiet NiMH 2000 amperogodzin. Nie dodaję tylko ładowarki.Sprzedaje ze wzgledu na trudną sytuację finansową a kiedyś zamierzam jeszczde wrócić do tego hobby.
Całość oddam za 400 PLN. Kontakt na priva lub gg: 7782544 ewentualnie na komórkę 536718777
Jestem z Lublina więc wysyłka raczej nie wchodzi w grę za to odbiór osobisty jak najbardziej. :)

Pozdrawiam!

Robert
PS: mam też używane podwozie Schumachera M1 lub M3 ( dokładnie nie wiem, bo kupiłem go kiedys okazjonalnie jako używkę w UK i od tamtej pory leżał w pudle) z silnikiem i kontrolerem predkości i aparatura 27 MHz Kyosho za 200 PLN za calość. Do tego dodaję budzinkę szosową i pakiet NiMH 1800 Mah. W tym podwoziu brakuje tylko drążków kierowniczych.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość