Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 3:22 pm

Autor
PostNapisane: Śr lip 18, 2012 11:21 pm 

Witam, do zaoferowania mam model autka spalinowego w skali 1:8 Jammin CRT.5 . Autko było używane na najlepszym paliwie dostępnym do tych modeli. Autko posiada całą aparaturę, masę części itp. Jako gratisy dodaję starter do odpalania, benzynę, grzałkę, termometr.

Teraz może nieco o samym pojeździe, autko było używane dla zabawy, nie było katowane jednakże na prawie 3 letnią "zabawkę" jesli można to tak nazwać, nosi na sobie ślady użytkowania, buda popękana jednakże jest to trochę plastiku, tego nie da się utrzymać w idealnym stanie a wymiana to groszowe sprawy, mechanika samochodu też jest w dobrym stanie, nigdy nie było z nim większych problemów, przydałoby się go wyczyścić, posprawdzać, chciałem tego dokonać jednak brakło chęci i pieniędzy, a pieniądze na normalny samochód są potrzebne .

Teraz może tak zwane minusy, przydałoby się wymienić opony, jak i wyżej wymienioną budę, brakuje 1 malutkiej śrubki ze szarpki (w niczym absolutnie to nie przeszkadza) i jeśli komuś na prawdę bardzo będzie to przeszkadzać to wymienić wydech, gdyż w zeszłym roku autko bokiem stuknęło krawężnik i dziura się zrobiła przy samym wylocie spalin, zaklejone to zostało specjalną masą do rzeczy które się rozgrzewają i są narażone na uderzenia itp, i się to w obecnej chwili bardzo dobrze sprawuje .

Oraz plusy autko bardzo dobrze się sprawuje pod względem sterowności, nie traci sygnału (jednak też wszystko zależy od stanu naładowania baterii) ja po 2/3 jazdy starałem się dokupić Energizery akumulatorki i nie było problemów z tym, jest w autko zamontowany Fail-Save, czyli małe urządzenie które po rozładowaniu baterii odcina dopływ paliwa a po co to ? Wszystko opisane jest tutaj : http://abc-rc.pl/_cms/view/41/failsafe- ... ziala.html

Tak więc autko jest warte swoich pieniędzy, jeśli ktoś będzie chętny najlepiej niech dzwoni pod numer 728-939-889. Od 12 do 24 ; ) Preferuję odbiór osobisty gdyż każdy wie jak działa poczta-polska itp. Tak dla bezpieczeństwa ; )

Cena jest do negocjacji, coś tam zrzucę ; )

Jeszcze mam dwa filmiki, aby pokazać ze to na prawdę działa :

http://www.youtube.com/watch?v=4uMFOyYpyIk&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=JjpQkDUNgqI&feature=plcp

Zdjęcia na maila ; )

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość