|
Witam Mam na sprzedaż model HPI Whelly King, idealnie nadający się dla początkujących. Model został zakupiony ok. 1,5roku temu(przez mojego brata, który próbował się wkręcić w to piękne hobby ale mu nie wyszło) i przez ostatni rok model przeleżał w szafie.Dopiero ostatnio zlitowałem się nad nim i naprawiłem przednie amortyzatory, które uległy awarii oraz wymieniłem silnik na znacznie żwawszego Saturna 20T. Dzięki temu model nadaje się do nauki i zabawy. Dodatkowo modelem możemy jeździć w każdym terenie. Aparatura została zmieniona na lepszą niż seryjna w technologii 40mHz. Aparaturą tą jest Multiplex 301. Nigdy nie miałem z nią problemów więc nadaje się idealnie. Dodatkowo model zasila dużo lepszy i wydajniejszy pakiet Nosram 5000. Właściwie brakuje tylko ładowarki. Jeśli zdecydujesz się na kupno mojego modelu to w zamian otrzymasz: -model w 100% sprawny i gotowy do jazdy prosto po wyjęciu z pudła -Aparaturę MULTIPLEKS 301 wraz z odbiornikiem, dwoma kompletami kwarców, oraz wygodną torbę na aparaturę pudło i inne papiery -Ulepszony system napędowy który pozwoli na więcej wrażeń z jazdy(różnica po zmianie silnika jest spora) -Dodatkowo są jeszcze jakieś drobne części zamienne w razie czego;) Cena 400zł(łącznie z przesyłką) W razie zainteresowania proszę o kontakt na maila<adriankicaj@gmail.com> ew telefoniczny 880-70-5535
_________________ XRAY T3 2010 Team Associated SC10 4x4 XRAY M18
Ostatnio edytowano So cze 09, 2012 8:26 pm przez Adrian Kicaj, łącznie edytowano 2 razy
|