witam a wiec dal osob zainteresowanych konwersja swojego modelu na brushless .Jestem wstanie wykonać mocowania metoda wycinania frezowania cnc
obecnie wykonalem mocowania do modelu mta-4 /mgt brushless
http://img21.otofotki.pl/wb443_DSCF0060.JPG.htmloraz podjalem sie wykonania mocowania centralnego dyferencjału w modelu hpi savage
fotki niebawem , kazdy projekt jest indywidualny cena za 2 płytki mocujące okolo 80 / 90 zł w zaleznosci jak to wyglada i od ich wielkosci
jeśli ktoś chce np jedno mocowanie bo ma bagusa z centralnym dyferencjałem to koszt 50 zł z moim projektem

takze mysle ze warto wszystko wykonane bedzie z twardego aluminum oczywiście otwory i gwintowanie w cenie , możliwe również wykonanie ze stali cena wyzsza , grubosc plytek do wyboru standardowo 6 mm w zupelnosci wystarczy do silnika do 3500 wat , wiekszego nie testowalem ale mozna zrobic do 1 cm to wszystko przezyje
jesli jest ktos zainteresowany to prosze o wstepne wymiary srednice otworow pod lozysko ,wszystkie wysokosci odleglosci etc ...
i dobra rada prosze mierzyc zawsze 3 razy bardzo starannie aluminum to nie plastelina

jesli ktos jest zainteresowany to prosze o emaila na
grzegorz.gorczewski@gmail.com niedlugo zakoncze konwersje modelu wrzuce dokladne zdjecia i filmiki
tak samo bedzie z konwersja savage zostana zamieszczone filmiki oraz zdjecia
termin realizacji zlecenia od dostarczenia mi dokaldnych wymiarow to okolo 3 4 dni
platnosc przelewem po wyslaniu przezemnie zdjecia plytki na adres mailowy osoby zlecajacej takze niemusicie placic przed rozpoczeciem prac
oraz mozliwosc wystawienia aukcji na allegro