|
Witam, Mam na sprzedaż model spalinowy marki Ofna Hyper 7 z silnikiem w rozmiarze .21 o pojemności 3.49 ccm i mocy 2.5 KM. Kupiłem go około 2 lata temu i przez ten czas wyjeździłem tylko niecały litr paliwa ponieważ przez krzywo wkręconą świece zerwał się gwint w głowicy i auto nie nadawało się do jazdy. Obecnie głowica jest naprawiona, tzn nowa tuleja aluminiowa z gwintem wkręcona na specjalnym kleju, zmienione zostało też jedno z dwóch łożysk sprzęgła odśrodkowego. W zestawie znajduje się kompletny, sprawny samochód, aparatura 2-kanałowa FUTABA MS, grzałka do świecy wraz z ładowarką, trochę części zamiennych (drugi tłumik, serwo, śrubki, elementy do regulacji zawieszenia, itp), prawie 5l paliwa 16% (średniej jakości), podstawowe klucze (krzyżak i 2 imbusy), oryginalne pudełka, komplet dokumentów i katalog części. Myślę że model nadaje się też dla początkujących gdyż sporo można się na nim nauczyć, sprzedaję ponieważ kupując go nie zdawałem sobie sprawy jakie są koszty takiej zabawy, a teraz z braku czasu nie mam kiedy nim jeździć. Cena jaka mnie interesuje to 750 zł za cały zestaw (do negocjacji). Pytania proszę kierować pod numer GG: 12731406 Pozdrawiam, Kamil
|