|
Sprint 2 Sport z karoserią BMW M3 E92 kupiłem go pod koniec wakacji na co mam paragon. Aktualna cena sklepowa to 931,52zł. Do zestawu dodaje komplet kół do driftu LP35 LM-R WHEEL CHROME za ok. 150zł. Są to najszersze możliwe lacze tył 35mm przód 32mm. Oraz seryjne kola ale pomalowałem je na różowo(to zwykły lakier do paznokci jak się nie podoba to szubko zejdzie) Dodatkowo pakiet 3000 Ni-MH. Tylni most zblokowany ale wystarczy go rozebrać i wyjąć (blokadę) i działa normalnie. Pełno zapasowych plastików do spoilera i jakieś zwrotnice, nie odpakowany pasek tylni, itp. Modle jest w stanie bardzo dobrym jest to moje oczko w głowie i robiłem go na wygląd ale muszę go sprzedać bo mam problem finansowy. Losi MICRO-HIGHROLLER 1:36 w zestawie z aparatura i ładowarka sieciowa dodatkowo są jakieś elementy zapasowe. Cena sklepowa to 370zł a model jest w stanie bardzo dobrym jeździłem nim tylko w domu to nie miał się nawet jak zabrudzić. Cena jest bardzo niska jak na taki zestaw wysyłam wszystko w opakowaniu od sprinta. kontakt gg: 9139535 lub tel 504 573 230 proszę pytać o wszystko.. Więcej foto na meila albo gg. Cena do negocjacji.
zdjęcia dostępne na allegro.pl
_________________ HPI Baja 5Bss /// SPRZEDANA ;(
TRAXXAS Slash vxl 2wd (szatan) HPI Sprint 2 sport BMW E92 /// M3 GG: 9139535
SORY ZA BŁĘDY
|