|
Witam Sprzedam HPI SAVAGE X 4.6 Model ma przejechane 7.5lita Oponki dirt bonze praktycznie nowe + stockowe również w nienagannym stanie Servo Hitec 645MG skręt, SF-2 na gazie. Atak odbiór metalowe. Dodaję rotostart wraz z akumulatorem, podgrzewacz do świec, termometr + starter pack czyli podstawowe narzędzia i buteleczkę do tankowania + trochę części zamiennych. 2,5 litra paliwka przy odbiorze osobistym. Niedługo model pojawi się na allegro, ale pierw chciałem moją ofertę umieścić na naszym ulubionym forum :p Orientacyjna cena ok 750 zł przy odbiorze osobistym. Mieszkam niedaleko Warszawy w kieruneku na katowice.
tel kontaktowy 726 02 19 85
Ewentualne pytania proszę kierować ma powyższy nr tel sms-em lub telefonicznie. Proszę nie pisać na pw gdyż żadko mam ostatnio czas na siedzenie przy komputerze wiadomo praca itd.
_________________ HPI SAVAGE X 4.6 - wymieniony atak i odbiór na metalowe, servo skretu na Hitec 645 MG - sf-2 poszło na gaz bo mocniejsze, orczyk od serva skrętu na aluminiowy niedługo spręzynki na amorkach i opony z felgami
TRAXXAS E-REVO VXL Mały, ale wariat!
|