Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 19, 2026 7:13 am

Autor
PostNapisane: N kwi 10, 2011 1:33 am 

Witam serdecznie, jako iż zauważyłem potrzebę akceptacji nowego konta na forum postanowiłem użyczyć konta znajomego kgalik do wystawienia oferty. Więc proszę nie pisać na PW.

Na sprzedaż mam model zdalnie sterowany elektryczny, oryginalny Team Associated RC18MT. Model w skali 1:18, bardzo ciekawy - dostarcza wiele frajdy z jazdy. Stały napęd na cztery koła i tak dalej. Zainteresowani wiedzą o czym piszę. Model prócz budy nie był modyfikowany. Uszkodzenie to prawdopodobnie spalony silnik - model po dłuższym przestoju został przeze mnie uruchomiony - spisywał się jak zwykle doskonale aż tu co? Silnik przestał pracować, poleciał z niego prawdopodobnie dymek i tyle z jazdy. Silnik to klasa 370, nie mam pieniędzy aby wkładać w model, zwłaszcza że rzadko jeżdże. Awarii uległ jeśli się nie myle przed zimą, nawet nie zdążyłem wyjeździć pakietu. Jak już wspominałem, jeździłem niewiele i starałem się go często czyścić po zabawie w piaskach. Łącznie może blisko trzydziestu pakietów. Model został zakupiony w sklepie internetowym TitanRC. W silniku zmieniałem mu tylko zębatke atakującą na taką, która będzie pozwalała mu osiągać większe prędkości.
Zdjęć aktualnych nie posiadam, ale z przyjemnością prezentuję filmik modelu niedługo po kupnie.
http://www.youtube.com/watch?v=iHxEDngRSjQ

W zestawie: Aparatura, model z silnikiem, oryginalna ładowarka z przejściówką USA-UE, niestandardowa ładowarka pod zasilacz komputerowy(nie wiem czy sprawna, nie przy każdym ładowała pakiet) - ale ładuje znacznie szybciej, pudełko, klucze niezbędne do dostania się do modelu.
Wiadomo, model byłby w pełni sprawny gdyby nie ten silnik. Pakiet(oryginalny, bodajże 7,2V), wszystko jest. Model ma wiele możliwości rozbudowy jak aluminiowe elementy, elektroniki czy silniki. Byłem z niego bardzo zadowolony. Nie sprzedam na części.

Cena? 270zł do negocjacji. Ostatecznie wymienię na coś driftującego w 1:10.

Uwaga, do moderatorów. Proszę o danie mi możliwości wstawienia zdjęć w późniejszym czasie z powodu braku aparatu.

Kontakt:
matakowa@gmail.com
gg 6631181
skype nieklikajtutaj
telefon 725 503 202
Proszę nie pisać na PM.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość