|
Witam, jak w temacie do sprzedania Savage x ss z apka synteza JR XS 3 75mhz(dwa odbiorniki). Przejeździłem nim rekreacyjnie 6 litrów Tornado( z termometrem w reku itd, wyregulowany kompresja idealna, zębatki również, po kazdej jezdzie czyszczony i zalewany after oil) Sporadycznie używany ponieważ mam i petrola i heli.Praca i obowiązki nie pozwalały na jakieś długie jazdy.W tym roku zakupiłem litr Tornado odpaliłem i wyjeździłem z 2 baczki(także te paliwo również mogę dodać do zestawu)koła super ponieważ jezdziłem tylko po trawie i teren.Mam jeszcze grzałkę Hpi+ładowarka, pakiet pieramidka plus ładowarka, jakies części które zakupilem na zapas a nigdy nie użyłem, after filt oil,after run. Karoseria nie ma pękniec tylko farba gdzie nigdzie zeszła(pewnie od częstego mycia) jakies ryski itd sa na modelu.(jeżeli jesteś naprawdę zainteresowany to wyśle zdjęcia). Cena wyjściowa 1200zł za wszystko, jeżeli się nikt nie znajdzie to rozkompletuje to i wystawiam na alllegro.Czyli model, apka, grzałka plus ładowarka,pieramidka plus ładowarka, części itd. wszystko bedzie oddzielnie do kupienia. Zapraszam tylko osoby chetne do kupienia a nie do zobaczenia zdjeć.
|