|
Witam na sprzedaż mam podwozie emaxxa . Kupiłem je od kolegi Bartka z łodzi w bardzo dobrym stanie sam nim przejeździłem moze okolo 20 min . W podwoziu zmienione zostało: wszystkie oski cvd stalowe wraz z wałkiem centralnym(jeżdzone 20 min).. Zamontowany dyfer środkowy od erevo(jezdzone 20min) . Skidy alu integy . Wzmocnienie podłuzne płyty wzdłuż wału alu integy. Konwersja na 1 silnik . Wzmocnione dyferencjały. Serwo hitec m 5985mg.Oryginalne amortyzatory aluminiowe traxxasa.
-Koła seryjne emaxx -Konwersja na 2 silniki -Pinion na szaft 5mm 17t -Pinion na szaft 5mm 19t -Stabilizatory do emaxxa (rzadkość) -Amorki Piggy Back 6 szt (nie przyglądałem się im bliżej kupiłem z modelem) -Wszystkie oski traxxasa plastikowe (jako zapas) - Sporo plastików jakiś wachacz zwrotnica itp. standart skidy zderzaki -Karoseria standart stan dobry minus -Zapasowe pare set śrubek do emaxxa -Zapasowe dyfry seryjne (nie znam ich stanu) -Klucze gma 2,5 i 3,0 -Alu gpm Wheely bar prawie nówka
Cena 700zł
Zainteresowanych zapraszam na gg 5830533 . Pozdrawiam Michał
_________________ gg5830533
....I zaczynamy wszystko od nowa ... ;] moze ktoś ma niepotrzebne podwozie do rally game 1:8 ?
|