Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 03, 2026 12:19 am

Autor
PostNapisane: Wt cze 22, 2010 3:38 pm 

Witam

Mam na sprzedaż mojego FireStorma.Sprzedaje ponieważ nie mam czasu na zabawe nim i potrzebuje pieniążków.. Stoi tak sobie biedak juz dobre pół roku i w końcu przyszedł na niego czas. Model ma przepalone około 7-8litrów paliwa,pali pięknie,kopci ładnie i wogule gites wszystko. Używałem go pod roto,ale mam gdzies szarpanke(dokładam w zestawie). Model jest doskonały do zabawy,napęd na tylną oś,mocny silnik,doskonałe wyważenie i zawieszenie czynią z niego model ideał do zabawy.Jest łatwy w opanowaniu,ale potrafi "pokazać pazur".Wymieniłem w nim kielichy,i amortyzatory na aluminiowe(pięknie pracują)W zestawie dodtakowo:

-Aparatura i odbiornik
-Grzałka do świecy z akumulatorem(4000mAh) i ładowarką
-Stare amortyzatory
-Paliwo(około 2 litrów chyba)
-Jakieś klucze,uszczelki,sróbki itp.
-8 sztuk akumulatorków do aparaturki

Nie siedze w tym od jakiegoś czasu, więc nie wiem dokładnie ile za niego wziąśc. powiedzmy ze cena 570zł za CAŁY komplet.
Cena jest do negocjacji! Chcesz kupić-dzwoń,dogadamy się.Masz lepszą propozycje? Prosze dzwonić, lub pisac:

tel- 792 199 316
gg- 6561062

Nie interesuje mnie wymiana na inne modele, ewentualnie na części rowerowe.Dowóz na terenie śląska i okolic GRATIS.

Jeśli masz jakiekoliwek pytania,śmiało dzwoń lub pisz. Zdjęcia sprzedawanego modelu na maila.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość