|
Witam
Mam na sprzedaż mojego FireStorma.Sprzedaje ponieważ nie mam czasu na zabawe nim i potrzebuje pieniążków.. Stoi tak sobie biedak juz dobre pół roku i w końcu przyszedł na niego czas. Model ma przepalone około 7-8litrów paliwa,pali pięknie,kopci ładnie i wogule gites wszystko. Używałem go pod roto,ale mam gdzies szarpanke(dokładam w zestawie). Model jest doskonały do zabawy,napęd na tylną oś,mocny silnik,doskonałe wyważenie i zawieszenie czynią z niego model ideał do zabawy.Jest łatwy w opanowaniu,ale potrafi "pokazać pazur".Wymieniłem w nim kielichy,i amortyzatory na aluminiowe(pięknie pracują)W zestawie dodtakowo:
-Aparatura i odbiornik -Grzałka do świecy z akumulatorem(4000mAh) i ładowarką -Stare amortyzatory -Paliwo(około 2 litrów chyba) -Jakieś klucze,uszczelki,sróbki itp. -8 sztuk akumulatorków do aparaturki
Nie siedze w tym od jakiegoś czasu, więc nie wiem dokładnie ile za niego wziąśc. powiedzmy ze cena 570zł za CAŁY komplet. Cena jest do negocjacji! Chcesz kupić-dzwoń,dogadamy się.Masz lepszą propozycje? Prosze dzwonić, lub pisac:
tel- 792 199 316 gg- 6561062
Nie interesuje mnie wymiana na inne modele, ewentualnie na części rowerowe.Dowóz na terenie śląska i okolic GRATIS.
Jeśli masz jakiekoliwek pytania,śmiało dzwoń lub pisz. Zdjęcia sprzedawanego modelu na maila.
|