Fanty na sprzedaż:
Podwozie DF-03Ra - kupione w HK przed sezonem, użyte na 4 treningach + kawałku rajdu. Wyjeździło 4,5 pakietu. Tak więc prawie nowe.
Doposażone o:
- amortyzatory Tamiya TRF Hard Black Coating
- aluminiowy układ kierowniczy 3Racing
- mocniejszy serwo saver Tamiya
- śruby rzymskie w górnych wahaczach HPI
W zestawie pomalowana karoseria Toyota Celica (razem z osłonką i figurkami kierowcy i pilota, osłonka to nie innerbody tylko raczej ozdoba) lub/i Subaru Impreza 2001 HPI 200mm. Koła HPI z oponami X-Pattern w stanie bdb. I reszta części która została nie użyta przy składaniu jak np. standardowe amorki (Tamiya Mini CVA), standardowy serwo saver, 2 komplety zębatek i wiele innych.
Cena takiego zestawu: 750zł
Zestaw można poszerzyć za drobną dopłatą o np. serwo Scanner SSV-9766MG (+50zł), pakiet YR LiPo5000mAh po 20-30 cyklach (+100zł), koła Tamiya z oponami RallyBlock - nowe! (+80zł)
Poza tym mam jeszcze:
Zestaw bezszczotkowy CC Sidewinder 4600kv używany tyle co podwozie, czyli jak nowy. Z oryginalnym pudełkiem itp.
Cena - 500zł
Aparatura Sanwa MX-3 2,4GHz używana rok, nadajnik w stanie idealnym, odbiornik ma mały mankament - urwałem antenkę, została przylutowana, ale mam wrażenie że spadł zasięg. Pojawiły się też zakłócenia, ale po czyszczeniu odbiornika nic takiego więcej nie zaobserwowano. Uczciwie należy jednak o tym wspomnieć. W zestawie pakiet Li-ion 1020mAh do zasilania aparatury.
Cena 300złPodsumowując wychodzi sporo, gdyby ktoś decydował się na całość to ma porządny zestaw RTR, cena za niego to 1600zł, a ja dorzucam jeszcze do tego skrzynkę żeby mieć w czym go nosić 
Ceny do lekkiej negocjacji, zapraszam na testy, mile widziany odbiór osobisty, ale mogę też wysłać kurierem.
Zdjęcia postaram się zrobić jutro przy lepszym świetle niż lampka.
Kontakt na gg: 11420535, tel: 696 09 09 86, lub PW