Witam wszystkich forumowiczow.
Chcialbym Was prosic o pomoc w wycenie tego modelu: Hbx max 4 buggy , nie znam katalogowej nazwy
ale
http://www.johaneliasson.com/PICT0139.jpg to taki (zdjecie nie moje , znalezione w google grafika)
Model posiadam juz z 2.5 roku, ale byl bardzo malo jezdzony,mieszkam w miescie i nie ma zbytnio okazji zeby pojezdzic.Moze to sie wydawac glupie ale byl ladowany z 4 lub 5 razy.
Nie bylo z nim zadnego problemu,nic nie bylo wymieniane.
Posiadam to co bylo w zestawie,jedyna skaza jest to ze ma pilot/kontroler ma zlamana antenke , ale mysle ze to nie jest dosc kosztowne.
Jak sadzicie czy moze lepiej bedzie model na czesci rozebrac i sprzedac "pojedynczo"
Jak wiadomo powszechnie to ja chce sprzedac jak najdrozej,ale inni chca kupic jak najtaniej...
Prosze o propozycje wmiere realnych cen, takich zeby nie bylo problemu ze znalezieniem kupca.
Jezeli podalem niedosc informacji to prosze napisac,poprawie sie.
Z gory dziekuje za pomoc.
To nie ten dział!Jeżeli chcesz się dowiedzieć ile warty jest twój model wystaw go na allegro.Dzisiaj ten temat zostanie skasowany - Wojciech Skwarzyński"GIELDA -> Sprzedam" to jest tresc odpowiedzi jaka dostalem na pytanie ;
"...zeby nie robic balaganu na forum to czy moglbym prosic o wskazowke
gdzie napisac post dotyczacy w pewnym sensie wycenienia i byc moze
sprzedania modelu."
wiadomosc od Pana Mareka Kusiakiewicza
Dla mnie to nadal bezsensu.Każda odpowiedź na Twoje pytanie będzie podbijać Twój temat do góry a to jest nie fair wobec innych którzy dali tu swoje ogłoszenia.Także temat nie zostanie skasowany ale żeby był porządek niech każdy odpowiedzi na pytania autora tematu wysyła przez PM do niego.Wojciech SkwarzyńskiBardzo przepraszam za zamieszanie, wiec prosze tak jak Mod napisal,wszelkie odpowiedzi na PM.
Jak ktos bedzie zainteresowany kupnem to prosze o PM ze swoja oferta.