|
1. Savage Flux HP
Zestaw jak od producenta, jest pudełko. Model był jeżdżony około 25 razy po trawie i pare razy po asfalcie. Lekkie ślady użytkowania widac jedynie na karoserii, reszta jak nowa. Aparatura, którą dostałem z modelem nie była ani razu używana! Mam także aluminiowe C-huby i inne dodatkowe części!
Cena: - REZERWACJA.
2. Aparatura Spektrum DX3S
Kupiona w Styczniu tego roku, używana około 30 razy. Widac niewielkie ślady użytkowania, w zestawie dwa odbiorniki i telemetria. Stan wizualny bdb +, stan techniczny JAK NOWY. Jeden odbiornik był używany dwa razy, drugi około 25.
Cena: 800zł
3. Pakiety yeah racing 3600mah x2
Pakiety jak nowe, używane były z fluxem około 25 razy, dbane, nigdy nie przegrzewane, ładowane jedynie z balanserem. Stan wizualny JAK NOWY, techniczny w sumie też. Wraz z torbą przeciwwybuchową, która kosztuje 80zł!
Cena: - REZERWACJA.
4. Ładowarka Turnigy Accucel 8
Ładowarka technicznie i wizualnie JAK NOWA, używana około 30 razy. Wraz z zasilaczem, który także jest jak nowy. Moc jej to 150W. Ładuje wszystkie pakiety, które są aktualnie na rynku. Z wbudowanym balanserem LiPo do 8S!!
Cena: 300zł
MAM TEŻ REGULATORY, T-DRIFTY Z FELGAMI I APARATURY ITP.! CHCESZ COŚ? PISZ NA GG!
FOTOGRAFIE DLA ZAINTERESOWANYCH!
Kontakt: GG 980672.
_________________ Savage FLUX HP Spektrum DX3 SGG 980672 | e-mail: crom20@gmail.com
Ostatnio edytowano Pt lis 20, 2009 12:48 pm przez macdad, łącznie edytowano 2 razy
|