Witam.
Chciałbym złożyć propozycje dla posiadaczy E-maxxów/Tmaxxów i Revo (niektóre części są takie same w tych 3 modelach, np. zwrotnice)
Mam w pudle prawie 2 kg. części do tych modeli m.in. Wahacze oryginalne, wahacze RPM, zwrotnice, półośki, dyfry, sprzęgła, zębatki atak/odbiór, mocowania silników, mocowania akumulatorów, hexy, bulkheady i wiele więcej. Za jakieś 2 tygodnie będę miał jeszcze mniej więcej drugie tyle części.
I teraz moje oferta: mogę dla potrzebujących odsprzedać po 1, 2 części, których potrzeba natychmiast (np. zawody i.t.p.)
Ceny oferuje konkurencyjne do sklepowych, a nawet ok. 20% niższe i aby ogłoszenie było zgodne z regulaminem podaje przykładowe ceny:
-zębatka atak 19t (na stanie 4 szt) 15 zł
-mocowanie 2 silników (na stanie 2 szt) 30 zł
-wahacz 1 szt (dolny/górny, na stanie mniej więcej po 2 szt. każdych) 15 zł
-kompletne sprzęgło poślizgowe 30 zł
-kompletna półośka napędowa przód/tył (na stanie jakieś 8 szt.) 40 zł
-kompletny dyferencjał przód/tył (na stanie 2 szt) 100 zł
Ceny są przykładowe i do negocjacji, posiadam wiele wiele więcej. Części są w większości nowe bądź niewiele używane, te używane są czyste i sprawne.
Od razu mówię, nie interesują mnie oferty typu np. 300 zł za całość lub podobne, nie sprzedaje wszystkiego, sam korzystam z tych części, jednak jeżeli ktoś potrzebuje czegoś natychmiast chętnie pomogę
Edit:
Od razu dopowiadam: Posiadam części tylko do E-maxxa 3905, jednak wiem, że część ich zgadza się z T-maxxem i z Revo, więc proszę o brak pytań w stylu posiadania One-waya bądź ez-starta, gdyż takich części na bieżąco nie mam, ewentualnie mogę załatwić w cenie dużo niższej od sklepowej, jednak potrwa to ok. 20 dni.
Pozdrawiam Karol