|
Witam! Mam do sprzedania podwozie ,,BONZER" jest to chińska podróbka podwozia tamiya tl-01. W skład wchodzi podwozie w stanie dobrym które mam 6 miesięcy jednak używałem go niewiele razy, karoseria, troche częśći zamiennych, standardowy silnik (jest to bodajże silnik klasy 540 27zwojowy), serwo bodajże tower pro 995 z metalowymi trybami. Opony były klejone do felg aby nie schodziły z nich podczas jazdy. Jedyna wada to pęknięta wieżyczka amortyzatorów. Jednak została sklejona bardzo mocnym plastikiem i teraz trzyma bardzo dobrze po próbnej jeździe z kilkoma skokami nic się nie stało. Model zawiera także wszystkie instrukcje oraz pudełko, a co najważniejsze jest jeszcze na gwarancji w sklepie rcmonster.pl . Do jej wygaśnięcia pozostało jeszcze 6 miesięcy. Tak więc gdyby były potrzebne części zamienne, sklep powinien je sprowadzić gdyż model jest na gwarancji.
Niewygórowana cena sugerowana to 100zł. Sprzedaje, ponieważ nie mam czasu jeździć off-roadem i wolę śmigać on-roadami po hali. Oferty cenowe i wszelkie pytania proszę kierować na priv (prywatna wiadomość). Dla właścicieli bonzera polecam kupno, ze względu na same części zamienne, o które w tej chwili jest ciężko.
_________________ Team Associated TC5
Ostatnio edytowano Pt lis 28, 2008 3:32 pm przez BARDAS, łącznie edytowano 2 razy
|