Witam,
zdecydowałem się sprzedać mój model mta-4 (znany również jako mgt).
Model jest po 13 litrach. Jego stan określam na 4/6. Buda jest raczej w słabym stanie, dużo pęknięć itp, ale da się jeździć. Poza tym podczas jazdy gdy model jedzie w odległości 1,5 metra nie zwraca się na to uwagi

. Model ma parę małych defektów:
- karoseria w nienajlepszym stanie, o czym wspomniałem już wyżej.
- W koszu sprzęgła nie ma jednego łożyska (powinny być 2 a jest 1). Myślę, że nie powinno to być problemem, gdyż takie łożyska można łatwo kupić i wymienić), ostatnie 2 jazdy tak jeździłem i dawało radę.
- w ośce napędowej -
takiej urwał się bolec mocujący wał z końcówką ośki. Ale przed sprzedażą dorobię ten bolec z rurki stalowej, więc nie powinno być problemu. Znajomemu też tak zrobiłem i śmiga, aż miło
- standartowa szarpanka się zerwała (bardzo częsty przypadek w tym silniku). Wymieniłem ją na żyłkę od kosiarki. Niestety nie chce płynnie wracać bo backplate jest mocno przykręcony. Jak nie miałem jeszcze prostartu to po prostu backplate był bardziej poluzowany i z powodzeniem korzystałem z takiego sposobu odpalania. (i tak do zestawu dokładam prostart więc szarpanka potrzebna raczej nie jest

).
Co wchodzi w skład zestawu ?
- Model wraz z pełną elektroniką (odbiornik, nadajnik, serwa).
- Klucz do świecy oraz do dokręcania kół.
- Akumulatory (NIE BATERIE !!!) do nadajnika oraz do odbiornika.
- Grzałka do świecy + akumulator + ładowarka. Taki jak tutaj -
click !
- butelka do tankowania o pojemności 1litr.
- prostart -
taki jak tu
- Akumulator do prostartu 3600mah - kupiony około 1,5 roku temu, używany bardzo mało w elektryku. Został poddany cyklowi paru ładowań i rozładowań tak, żeby przywrócić mu sprawność. Jak najbardziej starcza do swego zadania i pozwala sporo razy odpalić model na jednym ładowaniu

.
-zapasowe 4 wachacze górne (były zamontowane wcześniej w innym modelu, ale dosłownie na pare jazd... prawie nówki)
- zapasowe 3 wachacze dolne (j/w)
- zapasowa uszczelka do kolektora
Postaram się w piątek zrobić zdjęcia, teraz niestety nie mam czasu

.
Cena jaka mnie interesuje to 850 zł + koszta przesyłki.
Starałem się wszystko dokładnie opisać, myślę, że nic nie pominąłem.
Jeśli masz pytania to pisz na gg:5515927 (zawsze niewidoczny) lub zadzwoń na 513072991 (tylko w godzinach 17 - 22), można też wysyłać smsy (tutaj godzina nie gra roli

) Możliwość wystawienia na allegro.