Do sprzedania samochod spalinowy monster firmy hpi.model savage kazdy na pewno zna.Teraz maly opis modelu.Model kupiony przeze mnie w marcu za 2100zl z wyposazeniem.model pierwotnie posiadal silnik 3.5.Silnik ten zostal dotarty profesjonalnie.po dotarciu wypalil 5 zbiornikow wiec prawie nowy.Silnik zostal zmieniony na silnik sh o mocy 3.9 HP.silnik zostal dotarty i po dotarciu wypalil 2 litry paliwa wiec tez prawie nowy,w modelu zostalo zmienione wiele rzeczy:na pierwszy ogien poszly wachacze dolne wymienione na aluminiowe w purpurze.do zestawu dodaje 4 wachacze plastikowe standardowe.wraz ze zmiana silnika zmienione zostaly.zebatka atakujaca na tuningowana wentylowana oraz odbierajaca na metalowa co skutecznie poprawia jazde modelu.klocki sprzegla wymienione na tuningowane metalowe.wymienione rowniez dyferencjaly na metalowe oba.filtr powietrza aluminium purpura.zalozona oslona baku aluminiowa purpura oraz mocowanie baku na podobne.zmienione weze na purpure.do zestawu plyta purpurowa pod rame chroni przed dostawaniem sie zabrudzen.zmieniony korek wlewu paliwa na metal purpura,zmieniony hamulec na 2 tarczowy w koncu samochod hamuje.do modelu masa czesci i wyposazenia do jazdy.wachacze 4 szt 2 dodaje gratis czyli razem 6.czesci dyferencjalu zebatki atakujace i odbierajaca.zarnik swiecy plus ladowarka do niej.aparatura seryjna 2 kanalowa.serwo zmienione na mocniejsze do skretu a do gazu serwo ze skretu.serwo z gazu daje do zestawu.klucz do swiecy 2 aku do zarnika.termometr hpi o wartosci 100zl.banka do paliwa oraz 2,5 litra paliwa tornado 20% nitro.akumulatory do aparatury.koszyczek z odbiornika zamieniony na pakiet 1400 do niego rowniez ladowarka.model ma silnik sh -seryjny gratis.masa czesci i srubek do zestwu.moze o czyms zapomnialem w razie pytan moj tel 606446988 lub mail
marczuz@wp.pl.najlepiej odbior osobisty w warszawie.zapraszam do licytacji bo zestaw max wypasiony.taki sam w sklepie okolo 3000 u mnie sporo taniej.sprzedaje poniewaz nie mam czasu na jazde a szkoda zeby stal komus da radosc z jazdy.model spisyje sie rewelacyjnie jezdzi i to calkiem niezle.zapraszam i polecam.
Zestaw na allegro.:maly22