Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt kwi 21, 2026 8:04 pm

Autor
PostNapisane: Wt maja 06, 2008 2:37 pm 

Wyprzedaję swoją mała stajnię :)

HPI Hellfire

Szczegóły o samym modelu w necie, ja przedstawię po krótce ten egzemplarz.
Przebieg podwozia jest mi bliżej nieznany, jednak jego stan określiłbym na dobry+. Pierwotnie był to RTR. Z czasem uległ lekkim modyfikacjom. Wymienione niedawno wahacze z przodu na o wiele wytrzymalsze odpowiedniki (są prawie nowe) i aluminiowe kubki amortyzatorów z przodu. Na dyfrach i kołach łożyska X-raya. Zamontowana lotka Pro-line i koła Pro-line Crime Fighter (około 65-70% bieżnika). Dodaję trochę części i dodatków:
- wahacze nowe tylne, 3 zwrotnice tylne i 2 przednie, serwo saver i mocowanie serwa, zapas łożysk, plastiki do geometri i amortyzatorów, garśc śrubek
- pakiet do odbiornika
- kosz sprzęgła z klockami sprzęgła
- dodatkowo dodam uszkodzoną elektronikę, mianowicie dwa serwa standardy i nadajnik+odbiornik na 27 Mhz, może komuś się przyda

Dla chętnych, za dodatkową dopłatą 300 zł mogę dorzucic silnik SH .21 PT2004XB oraz wydech SH (całośc po 6 litrach, kompresja jeszcze jest)

Cena: 700 zł

Associated RC18T

Mikro w skali 1:18. Niewiele używany - około 8 pakietów przejechane. Model przeszedł gruntowny tuning. Wymieniłem w nim na aluminiowe odpowiedniki:
- komplet wahaczy, mocowanie wahaczy, układ kierowniczy, obudowa i kielichy dyferencjału przód od GPM, zderzak Integy, (wszystko nowe, wartośc części to ponad 200zł)
Dodatkowo dorzucam plastikowe części pozostałe po przeróbkach. Model z silnikiem, regulatorem i pakietem 7,2V.

Cena: 350 zł

Zdjęcia zrobię po 15 maja. Ceny do negocjacji. Sprzedaję, ponieważ chciałbym zmienic klasę i te modele mi zalegają. Dodatkowe pytania ? Chętnie odpowiem na każde.

Ostatnio edytowano Wt cze 03, 2008 7:03 pm przez Marek Byrczak, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 03, 2008 6:56 pm 

Odświeżam.
Sprzęt wrzuciłem na aukcje, trochę zmieniając ofertę Hellfire'a.

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3060764

Jeśli ktoś ma jakieś rozsądne propozycje cenowe, to zapraszam.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość