Wyprzedaję swoją mała stajnię
HPI Hellfire
Szczegóły o samym modelu w necie, ja przedstawię po krótce ten egzemplarz.
Przebieg podwozia jest mi bliżej nieznany, jednak jego stan określiłbym na dobry+. Pierwotnie był to RTR. Z czasem uległ lekkim modyfikacjom. Wymienione niedawno wahacze z przodu na o wiele wytrzymalsze odpowiedniki (są prawie nowe) i aluminiowe kubki amortyzatorów z przodu. Na dyfrach i kołach łożyska X-raya. Zamontowana lotka Pro-line i koła Pro-line Crime Fighter (około 65-70% bieżnika). Dodaję trochę części i dodatków:
- wahacze nowe tylne, 3 zwrotnice tylne i 2 przednie, serwo saver i mocowanie serwa, zapas łożysk, plastiki do geometri i amortyzatorów, garśc śrubek
- pakiet do odbiornika
- kosz sprzęgła z klockami sprzęgła
- dodatkowo dodam uszkodzoną elektronikę, mianowicie dwa serwa standardy i nadajnik+odbiornik na 27 Mhz, może komuś się przyda
Dla chętnych, za dodatkową dopłatą 300 zł mogę dorzucic silnik SH .21 PT2004XB oraz wydech SH (całośc po 6 litrach, kompresja jeszcze jest)
Cena: 700 zł
Associated RC18T
Mikro w skali 1:18. Niewiele używany - około 8 pakietów przejechane. Model przeszedł gruntowny tuning. Wymieniłem w nim na
aluminiowe odpowiedniki:
- komplet wahaczy, mocowanie wahaczy, układ kierowniczy, obudowa i kielichy dyferencjału przód od GPM, zderzak Integy, (wszystko nowe,
wartośc części to ponad 200zł)
Dodatkowo dorzucam plastikowe części pozostałe po przeróbkach. Model z silnikiem, regulatorem i pakietem 7,2V.
Cena: 350 zł
Zdjęcia zrobię po 15 maja. Ceny do negocjacji. Sprzedaję, ponieważ chciałbym zmienic klasę i te modele mi zalegają. Dodatkowe pytania ? Chętnie odpowiem na każde.