Witam wszystkich dziś na sprzedaż mam swoją kolekcję ..
1. Regulator LRP Ai PRO reverse Diagtal dwukierunkowy . Kupiony 1 czerwca tego roku był użyuwaqny 4 razy spisuje się świetnie . Limit do 10 zwoi dwukierunkowy. jest bez wtyczek na końcu kabli co idą do silnika .Sprawny w 100 %
Cena 220 zł
2. Model carson ce-4 dwa podwozia ( w tym jedno ma pęknięte w rogu wanienkę ale reszta oky ) Jedno podwozia ma wymienione wszystkie panewki na łaożyska lepiej chodzi płynniej . Jedno podwozie jest bez amortyzatorów. W skład zestawu wchodzą koła 6 silników ( 3 alu felgi i 3 molowane sprejem czarnym) i 4 takie jak były przy carsonie używane . Mode4l sprawował się bardzo dobrze .Drugie podwozie przyda się na częsci
.Cena 180 zł
3. Pakiet LRP 3300 NiMH kupiony na hpi 8 maja tego roku uforaowany na sharku w pon napisze ile w niego wchodzi ale cos ok 3700 .ładowany 9 razy
Cena 90 zł
4. Ładowarkę Turbomat 5 z zasilaczem od komputera . Ładowarka podłaczona do zasilacza sprawna.
Cena 90 zł
5. Karoserie Lamborgini gallardo stan dobry+ karoseria była malowana od wewnątrz ale farba podchodizła i nieładnie wyglądało ja przemalowałem ją na złoto - czarną z naklejkami LRP .Buda na te kolory była malowana od zewnątrz sprejami . ale na prawde świetnie sie trzyma farba ma pare pęknięć na przodze dodaje jeszcze do niej złoty sprej jak by cos było to można jeszcze ptrysnąć
Cena 45 zł
6. Karoseria Citroen 2 CV carsona stan bdb=.używana 1 raz lkkie ślady użytkowania
CEna 40 zł\
Wszystkie ceny podlegają negocjaci i użądzenia elektryczne sa sprawne wszelki kontakt ze mna a priv i na gg 10449563.
do cen należy dodać koszty wysyłki ( możliwy odbiór we wrocławiu ) przedmioty mogę wystawić na allegr ..
Pozdrawim i Zapraszam do składania ofert .
Foty niektóre tu reszte wstawi póznij albo wyśle na maila
http://www.rcpics.net/member/jcaekd6