Mam do sprzedania model ofny lx comp 2. Z dwoch baniek pozostalo mi okolo 1,5 litra w sumie wiec jest po jakis 8,5 litra.
Serwo skretu wymienione na BMS-621MG. Na gazie jest standardowe serwo HPI sf1. Zderzak przedni oslonilem bardzo estetycznie stalowa blacha.
Model ma troche pokiereszowana karoserie (zachcialo mi sie malowania od zewnatrz i fajnie wygladalo tylko na poczatku).
Opony maja juz tylko delikatny slad po biezniku. Model rzadko kiedy widzial szuter, glownie asfalt i trawa, asfalt zalatwil bienzik.
A sam model jest pancerny. Jedyne co mi w nim peklo to zwrotnica przednia przy dzwonku. Reszta jest od nowosci.
Sprzedaje bo zaczyna mi brakowac pieniedzy na utrzymanie dwoch modeli a z racji tego ze chcialbym wystartowac w przyszlym roku w zadowach to potrzebuje ich na skompletowanie niezbednego sprzetu. Bardziej spodobal mi sie drift i swist modelu elektrycznego pedzacego z duuuuza predkoscia niz "problem" gdzie jezdzic zeby halas nikomu nie przeszkadzal. Przewage dostal pro 4 takze ofna idzie na sprzedaz.
Za model bez elektroniki : 530 (do drobnej negocjacji oczywiscie).
Silnik OFNA Force .26 (wydech, kolanko) z takim samym przebiegiem jak model. - 170 zl
Oczywiscie jest mozliwosc kupna modelu razem z silnikiem (czyli artr) i inne jakies kombinacje
Nad gratisami startowymi rowniez mozna pomyslec.
E Maxx BL
galeria modeli, modów i czesci