Mateusz Kwiatkowski napisał(a):
Wnoszę prośbę o zablokowanie tego tematu oraz o ile to możliwe zabanowanie tego użytkownika. Powód: użytkownik kompletnie nie odpowiedzialny, nie słowny i nie honorowy. Pomimo kilku dniowych negocjacji, postanowiłem zaoferować za model 250zł tak jak było ustalone na początku, na to ten oto uzytkownik powiedział że nie sprzedaje modelu bo musi go wystawić na allegro choć, dzień wcześniej mówił zupełnie co innego. Uważam że na tym forum nie ma miejsca dla osób nie poważnych, które zmieniają zdanie co 5 minut, wykręcając się przy tym marnymi wymówkami. Rozpoczynając negocjacje cenowe na temat tego modelu miałem nadzieje że mam do czynienia z osobą odpowiedzialną za swoje słowa, ale okazało się zupełnie inaczej. Ja podczas każdej, jakiej kolwiek sprzedaży, podchodzę do sprawy najlepiej jak potrafię i tego oczekuję również od innych użytkowników z którymi przeprowadzam transkacje lub negocjacje. Resumując kolega zachował sie nie odpowiedzialnie, odznaczając się przy tym brakiem honoru co dla mnie jest największym priorytetem. W kręgu modelarzy niestety nie ma dla takich osób miejsca, przynajmniej takie jest moje zdanie.
Jeżeli admin potrzebuje dowodów to nie widzę problemu w przesłaniu na e-mail bądź PM archiwum rozmowy przez wszechobecny komunikator Gadu-Gadu.
Mam nadzieje że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie
Z wyrazami szacunku
Mateusz Kwiatkowski
Użytkownik mimo powiedzenia prze ze mnie nie zaoferował mi 250 zł wcześniejszą umowną cene tymczasem ona zupełnie mnie już nie interesowała więc napisał tą wiadomość! I z kąd użytkownik wiedział z jakich powodów
muszę wystawić ten model może to było coś ważnego.