Cześć.
mam do sprzedania modelik MT2.Sam model ma przejechane zaledwie 5 L, wiec jest prawie nowy

.Silnik to LRP .18 Pro, nowy, nigdy nie odpalany, model posiada na przednich kołach regulowane drążki skrętne, filtr paliwa, Dwuwarstwowy filtr powietrza, Twardsze niebieski sprężyny, Bardzo mocne serwo na skręt Hitec HS-645 MG, aluminiowe łoże anodowane na fioletowo (cena nowego w sklepie to aż 100 zł) , Na przodzie jest gęstszy (twardszy ) olej w amortyzatorach, aparatura standard TF-3, odbiornik w pełni sprawny standardowy, serwo na gazie SF-1 (oryginał) , do modelu dorzucam Butelke do nalewania paliwa, Grzałke (bez akumulatorka, ew po uzgodnieniu z ) , ew. ładowarke do niej, oryginalne PUDŁO

. Karoseia posiada kilka rys podobnie jak plyta podwozia, ale dosłownie kilka. Oprócz, odpadł trochę chrom z felg, ogólnie model jest naprawdę w dobrym stanie. Cena jaka mnie interesuje to 1100-1000 zł, ew. do negocjacji.
________
oprócz tego mam do sprzedanie szarpanke HPI do silników .12-.15
z one-wayem lub bez. Cena : 80 zł
Fotki obu produktów dla zainteresowanych. W przypadku modelu , najchętniej przewiduje odbiór osobisty na terenie Warszawy, aby uniknąć wszelkich nieporozumień, albo normalny wysyłkowy. Pozdrawiam