W zwiazku z tym, ze zainteresowanie, oraz liczba chetnych na paczke jest spora, mysle, ze moznaby cos wspolnego zoorganizowac.
Niestety ostatnio mam niewiele czasu, wiec wszelkie liosty to piliczenia prosze kierowac na maila
raflee@o2.pl (onetu juz nie uzywam) ... zwykle wieczorami jestem przy kompie i moge policzyc.
Jesli chodzi o wysylke zakupionych rzeczy - ja jak juz wiem z praktyki po sobie mam czas tylko w piatki, zeby skoczyc na poczte - w wyjatkowych przypadkach moge wyslac w inny dzien. Mozliwy odbior osobisty u mnie, na zaowdach, albo gdziekolwiek bede, byle bym wiedzail, ze mam co mam wziasc
Ostatnio mialem spora przerwe od tego wszystkiego, wiec teraz trzeba wszystko nadrobic... niedlugo jeszcze pojawi sie lista tego co mam do sprzedania w domu.
Jesli chodzi o jakosc moich uslug - w polsce chyba nie ma osoby, ktora zostawilaby w tym sklepie wiecej pienidzy niz ja... w samym rcmarcie moj dorobek wynosci ponad 10 974$ + 3 715$ w mushroomie

- czyli po naszemu to jest w sumie lekko liczac 45 tys zl
Ale jesli ktos mimo tego balby sie o swoje, pozostawione u mnie pieniadze to moge wystawic aukcje na ebayu.pl, allegro.pl z zakupionym towarem - ale jesli wartosc bedzie duza to jestem za mniejszeniem jej troche, bo te prowizje tylko w gore ida
Jesli zdarzyloby sie, ze na paczke dostalbym clo - PLACE JE Z WLASNYCH PIENIEDZY! wiec cena, ktora podaje jest ostateczna - ew. jesli nie pisze ze jest z przesylka to trzeba dodac kolo 6-8zl.
Jesli ktos ma jeszcze jakies pytania to prosze pytac.
Kontakty:
gg: 3053328
mail:
raflee@o2.pl
kom: heyah i orange - podaje na priv, zeby niektorym sie nie przydal do meczenia mnie

- kom. dostepny po 15, smsy prawie caly czas - jak nie odbieram, ani nie odpisauje to znaczy, ze nie moge

- jestem zajety, jade czyms, albo nie mam kom przy sobie.