Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr maja 13, 2026 6:06 am

Autor
PostNapisane: Wt paź 31, 2006 7:03 pm 
Raflee

W zwiazku z tym, ze zainteresowanie, oraz liczba chetnych na paczke jest spora, mysle, ze moznaby cos wspolnego zoorganizowac.

Niestety ostatnio mam niewiele czasu, wiec wszelkie liosty to piliczenia prosze kierowac na maila raflee@o2.pl (onetu juz nie uzywam) ... zwykle wieczorami jestem przy kompie i moge policzyc.

Jesli chodzi o wysylke zakupionych rzeczy - ja jak juz wiem z praktyki po sobie mam czas tylko w piatki, zeby skoczyc na poczte - w wyjatkowych przypadkach moge wyslac w inny dzien. Mozliwy odbior osobisty u mnie, na zaowdach, albo gdziekolwiek bede, byle bym wiedzail, ze mam co mam wziasc :P

Ostatnio mialem spora przerwe od tego wszystkiego, wiec teraz trzeba wszystko nadrobic... niedlugo jeszcze pojawi sie lista tego co mam do sprzedania w domu.

Jesli chodzi o jakosc moich uslug - w polsce chyba nie ma osoby, ktora zostawilaby w tym sklepie wiecej pienidzy niz ja... w samym rcmarcie moj dorobek wynosci ponad 10 974$ + 3 715$ w mushroomie :P - czyli po naszemu to jest w sumie lekko liczac 45 tys zl

Ale jesli ktos mimo tego balby sie o swoje, pozostawione u mnie pieniadze to moge wystawic aukcje na ebayu.pl, allegro.pl z zakupionym towarem - ale jesli wartosc bedzie duza to jestem za mniejszeniem jej troche, bo te prowizje tylko w gore ida :P

Jesli zdarzyloby sie, ze na paczke dostalbym clo - PLACE JE Z WLASNYCH PIENIEDZY! wiec cena, ktora podaje jest ostateczna - ew. jesli nie pisze ze jest z przesylka to trzeba dodac kolo 6-8zl.

Jesli ktos ma jeszcze jakies pytania to prosze pytac.

Kontakty:

gg: 3053328
mail: raflee@o2.pl
kom: heyah i orange - podaje na priv, zeby niektorym sie nie przydal do meczenia mnie :P - kom. dostepny po 15, smsy prawie caly czas - jak nie odbieram, ani nie odpisauje to znaczy, ze nie moge :P - jestem zajety, jade czyms, albo nie mam kom przy sobie.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość