Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lip 19, 2026 12:54 pm

Autor
PostNapisane: N wrz 10, 2006 9:42 pm 

Witam

Ma do sprzedania model HPI MT. Model nie jest seryjny ponieważ wymieniłem w nim jego serce- silnik, a jest nim motor Infinity .18. Model wyjeździł na nim jakieś 700ml paliwa po dotarciu. Model posiada lekko wgnieciony (niczemu to nie przeszkadza) aluminiowy tłumik który też jest opcjonalną częścią modelu. Dokupiłem do niego też duży filtr powietrza. Nowe są terz przednie amortyzatory, a tylnie są aluminiowe. Wszystko jest w pełni sprawde. Model ma jeszcze dorobiony przezemnie zderzak z blachy dzięki któremu model lepiej się prezentuje i jest wytrzymalszy (zderzak amortyzuje uderzenia).
Zestaw jest RTR- aparatura, grzałka z ładowarką, jakieś 0,3 litra paliwa.
Dożucam jeszcze drugi silnik RB c12 z uszkodzonym gaźnikiem, ale jak komuś się będzie chciało można go łatwo naprawić, pozatym wszystko z nim wporządku. Daje jeszcze nieużywany oryginalny plastikowy tłumik HPI, uszkodzony bak (wystarczy przykleić rurkę do które podłącza się wężyk do silnika i będzie git :) ), stabilizator, seryjne przednie amortyzatory ze sprężynami i jeszcze kilka gratisów. Wrazie pytać prosze o kontakt na PM albo na gg: 6251380.

Cena : 500zł ( nie podlega jakiejkolwiek negocjacji)

Ostatnio edytowano N paź 08, 2006 8:28 am przez Karol Janiak, łącznie edytowano 5 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 1:48 pm 

FOTY: http://enjoy3.fotosik.pl/albumy/54509.html

Zauwarzyłem jeszcze jedną usterkę w dodatkowym silniku, mianowicie ma on zerwany gwint świecy.

Dodatkowe części:
-Kompletne zwrotnice
-Zębatka atak
-Zębatka odbiór
-Bak z uszkodonym ujsciem do którego podłącza się wężyk do silnika (złamałą sie rureczka)
-Zapasowe łożysko one-way
-Zapasowy bębenek od szarpanki ze sprężyną i linką
-Nieużywany tłumik plastikowy HPI
-Klucz do świec
-Klucz do kół
-Zapasowy zestaw śrub do kolektora i silnika

Model poszedł do sklepu modelarskiego na regulacje i po niej już nie będe dotykał modelu.
Ostateczną cene ustalam na 500 złotych. Dlaczego tak mało? Podwozie ma już swoje lata, a ja potrzebuje właśnie takiej kasy i nie chce nikogo naciągać na więcej.

Pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość