sprzedam niedawno złożony i dopiero co przetestowany HPI MT2 .21 BB. auto ma zamieniony silnik na .21 BB z savage. nie jest to zwykła zamiana silnika. będąc doświadczonym w budowaniu modeli wiedziałem co trzeba wymienić i zostało to wymienione:
- stalowe zębatki do dyfrów w aluminiowych obudowach dyfrów
- zębatka odbiorcza tytanowa 52 zęby
- zębatka zdawcza stalowa utwardzana
- aluminowe wachacze
- alumiowe huby i w zasadzie cała reszta
- wały uniwersalne na przodzie i tyle
- wały uniwersalne pomiędzy dyframi a zębatką odbiorczą
- cały ołożyskowany
- alumiowe gwintowane amortyzatory HPI
- hamulec i klocki z włókna węglowego (bardzo dobra skuteczność)
- silnik .21 BB dopiero co dotarty, jeździł na smart temp fail safe
- alumiowe hexy
- elektronika: serwo skrętu GWS (na metalowych zębach), gaz/hamulec HPI
- odbiornik/nadajnik od HPI
- zmienione sterowanie gazem ze względu na inną konstrukcje gaźnika niż w t-15
Auto sprzedaję ze względu na zbyt dużą ilość modeli i ambicje na kolejne przeróbki. Jest to naprawdę bardzo dobrze złożone auto z idealnie dobranymi przełożeniami, wszystko robione od serca. Jeździ baaaaardzo szybko i przyśpiesza jak szalone. cena za wszystko, czyli RTR + zamienniki plastikowe (te oryginalne) to minimum 1800 złotych (jak na poniesione koszty to bardzo tanio). poniżej nie sprzedaje bo nie mam ciśnienia na pieniądze a sami sobie policzcie ile złożenie takiego cacka kosztuje. Sam mt2 kosztuje 1500, a do tego wszystkie upgrady. Nie polecam tego auta początkującym bo jest szybkie jak nie wiem co a poza tym szkoda byłoby oddawać efekt zimowych starań komuś kto tego nie doceni. jest to prawdopobnie jedyny taki mt2 w Polsce. Do tego karoseria w bardzo dobrym stanie. Silnik jest zalany after run i czeka na nowego właściciela. JEDEN WACHACZ JEST PLASTIKOWY BO ZAGINĄŁ W PRZESYŁCE A NIE OPŁACAŁO SIĘ ZAMAWIAĆ NOWEGO ZE WZGLĘDU NA KOSZTY PRZESYŁKI.
Oprócz tego mam do sprzedaży:
- koła od t-maxx stan idealny - 150
- silnik .21 BB nowy, nie odpalany,- 350
- buggy caster racing pro - 990 (bez silnika i elektroniki, nowy wersja pod zawody - sprawdź
www.casterracingcom
- kilka innych rzeczy które znajdą się na allegro
wszystkie zdjęcia będą do wglądu na allegro prawdopodobnie jutro jak zdąże wystawić. nie odpowiadam na forum - dzwońcie 0601 701 780
pozdrawiam