Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 7:12 am

Autor
PostNapisane: So sty 07, 2006 2:54 am 

Witam :D

Oferuję polerkę elemtów aluminiowych w modelach. Np: tłumiki, kolanka, radiatory, amortyzatory ośki itp......., mogę pojąć się takze polerki płyty podłogowej modelu aluminiowej. Polerke wykonuję sprzetem wartym kilka tys zł. jak np silniki protetyczne z regulacją oborotów i prostnicami ptotetycznymi do 15 000 obrotów, oraz polerki protetyczne 2 biegowe, a więc sprzęt profesjonalny . Polerka jest robiona pastą polerską najwyzszej jakosci oraz filcami polerskimi, na końcu wykończone szczotką typu "baran" bawełnianą. Moje towary mozna znalezdz bardzo łatwo na allegro wpisujac np słowo FILC, lub nick allegro Krzych_handlarz (głównie oferuję sprzet dla protetyków i techników dentystycznych )

Usługa polega na tym że:

Przysyłasz mi na moj adres domowy wybrany element do Polerki na swoj koszt. ja go poleruję na cacy tak jak sobie zaczyczysz i odsyłam Tobie pocztą termin od otrzymania do odesłania nie przektorczy 5 dni :). Ceny w zaleznosci od elementu danego, ale za polerke płyty podłogowej lub radiatora nie skasuje napewno wiecej jak 24 zł. Prosze takze doliczyc koszt przesylki zwrotnej. Ponad 300 pozytywów na allegro więc jestem wiarygodną osobą która na 100% odeśle pieknie wypolerowane części. Za drobne elementy 8 zł, tłumik 15 ( łacznie z kolankiem) radiator 20 zł, lecz zastrzegam z radiatorem ze: Podejmę sie tylko polerowania góry radiatora i boków, ewentualnie spodu, między finami niestety nie dam rady zrobic polerki, w szczególności jezeli jest on anodyzowany na fioletowo lub niebiesko . Płyta podłogowa 24 zł jezeli mocno porysowana, 18 zł jezeli lekko a chcecie usunąc tylko anodyzowanie i zapolerować na lustro. Płatność przelewen na konto w mBanku.

Zapraszam GG: 4899057 e-mail rajderek@wp.pl moj nick na allegro Krzych_handlarz :lol:

Krzysiek 8)

Hardcore Custom UE SuperMaxx UE SuperMaxx BigBlock Chassis, GH exhaust Pro-Line wheels,all UE Custom prats, MX 3 Radio system i wiele wiecej! Za duzo modów zeby opisać ;) UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję :) GG: 4899057

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość