Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj



Teraz jest Pn gru 09, 2019 7:13 am

Teraz jest Pn gru 09, 2019 7:13 am




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
 Tytuł: Akusy do radia
PostNapisane: Pt sty 30, 2004 4:24 pm 
Offline
IWAN
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So sty 24, 2004 10:15 pm
Posty: 339
Lokalizacja: Gdańsk
Sprzedam komplet akumulatorów do radia 8x1,2v 800mAh Ni-MH
Nowiuśki nie używane 8)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 31, 2004 12:03 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt gru 26, 2003 2:09 am
Posty: 96
Lokalizacja: Wrocław
sa w ogole paluszki AA 800 mAh ?

_________________
Ford Focus '01 TB-01 under construction


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 31, 2004 6:38 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N gru 07, 2003 6:34 pm
Posty: 106
Ja mam 1300mAh AA. :lol: to pewnie 800mAh też są 8)

_________________
Sram na te biznesy sram na te układy nie dacie zatrzymać mej ................
Pozdro chłopcy z mrocznego portalu ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 31, 2004 11:59 am 
Offline
!!-kYOsho puRe teN-!!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lis 17, 2003 11:49 am
Posty: 976
sa 800mAh...zobacz na allegro sa takie akkusy...

_________________
Post ten napisałem, aby nabić licznik.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 31, 2004 5:33 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt paź 17, 2003 7:00 pm
Posty: 28
Ja mam 2100 mAh


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 31, 2004 11:05 pm 
Offline
-=ADA$=-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 20, 2003 7:51 am
Posty: 3467
Lokalizacja: Bielsko-Biała/ Kraków
pewnie ze sa ja mam od 600 mAh -1800 mAh


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: yo
PostNapisane: Cz lut 26, 2004 9:06 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz lut 26, 2004 7:05 pm
Posty: 56
Lokalizacja: Radom
do radia trzeba mieć akumulatory to niejest to samo co paluszki z kiosku??


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: yo
PostNapisane: Cz lut 26, 2004 9:24 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lis 27, 2003 12:53 pm
Posty: 4236
Lokalizacja: Kraków
padre napisał(a):
do radia trzeba mieć akumulatory to niejest to samo co paluszki z kiosku??


to jest to samo......



p.s

nie odbiegajcie od tematu.!!!!

_________________
Pozdrawiam
AE TEAM


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt lut 27, 2004 3:11 pm 
Offline
-=ADA$=-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 20, 2003 7:51 am
Posty: 3467
Lokalizacja: Bielsko-Biała/ Kraków
ale paluszki to nie to samo co akumulatorki, paluszkow nie mozna ladowac


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt lut 27, 2004 3:27 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lis 27, 2003 12:53 pm
Posty: 4236
Lokalizacja: Kraków
-=ADA$=- napisał(a):
ale paluszki to nie to samo co akumulatorki, paluszkow nie mozna ladowac


zboczylismy z tematu... ale sadze ze jemu chodzilo o wymiary . bo ze aku sie laduje to chyab kazdy wie :)

_________________
Pozdrawiam
AE TEAM


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So mar 06, 2004 1:00 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lut 08, 2004 9:13 pm
Posty: 1723
Lokalizacja: Nowy Dwór Maz.k/Warszawy
a co do tematu:ile chcesz za te akumulatorki :?:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So mar 06, 2004 1:01 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lut 08, 2004 9:13 pm
Posty: 1723
Lokalizacja: Nowy Dwór Maz.k/Warszawy
a co do tematu:ile chcesz za te akumulatorki :?:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N kwi 18, 2004 7:55 am 
Offline
IWAN
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So sty 24, 2004 10:15 pm
Posty: 339
Lokalizacja: Gdańsk
Sorki że się nie odzywałem ale miałem "chwilowy zastój"
Te akusy rużnią się od "bateryjek w kiosku" składam chemicznym co pozwala na ładowanie no i przedewszystkim napięciem nominalnym.
No to wytłumaczyłem.

Z 90 zeta ale mozna się potargować


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: N kwi 18, 2004 8:11 am 
Offline

Dołączył(a): Pn gru 29, 2003 9:16 pm
Posty: 65
Lokalizacja: Katowice
Mateusz Sworobowicz napisał(a):
Z 90 zeta ale mozna się potargować


coś drogawo na allegro za taką cenę można kupić 2100mAh i potrzymają trochę dłużej :wink:

_________________
....The meaning of your choice....

.............................................................
X-Mods Evolution


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N kwi 18, 2004 8:12 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N sie 31, 2003 7:59 pm
Posty: 1452
Lokalizacja: Warszawa
a kto jest producentem tych akumulatorków?? bo na allegro w tej cenie to mógłbym mieć sanyo 2100 też osiem :?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24025022

http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1

_________________
hpi pro4, asso tc3 ft, trooper sc
pozdrawiam
Marcin


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Teraz jest Pn gru 09, 2019 7:13 am


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL