Witam!
Niestety jestem zmuszony do napisania w tym dziale...

Odradzam kupowania przedmiotów od użytkownika
ako1987 niejaki Marcin Kotulski z Kiełczowa.
Na szczęście zostałem oszukany na niewielką kwotę, ale ten "osobnik" może kogoś oszukać na większą...
16 kwietnia kupiłem od niego zębatkę z tematu:
viewtopic.php?f=13&t=55363&p=362930&sid=e930b3f8bf304b72abb522ae45402895#p362930 . Dostałem dane do przelewu - od razu zrobiłem przelew i poprosiłem o maila w celu wysłania potwierdzenia (żeby przyśpieszyć wysyłkę - zbliżały się święta, więc fakt faktem poczta ma opóźnienia, a chciałem żeby wysłał przesyłkę już w poniedziałek) i o dziwo użytkownik napisał mi,że nie trzeba i wyśle w poniedziałek (ale że jako jestem dosyć uparty

- "wyciągnąłem" od niego maila i wysłałem potwierdzenie). Pisałem do niego w poniedziałek czy wysłał zębatkę - odpisał, że tak. Minął czwartek, przesyłki nadal nie było. Napisałem do niego z zapytaniem czy jaką formą przesyłki wysłał (priorytet/ekonomiczny) i na tym kontakt się skończył, a użytkownik zmienił status na niedostępny... Próbował się z nim skontaktować przez GG, mailem, telefonicznie i nic. Zębatki, ani odzewu nie ma do tej pory. Kiedy włączę GG (na niewidocznym) to nieraz "koleś" ma dostępne, ale kiedy zmienię status lub napiszę, zaraz zmienia na niedostępny/niewidoczny...