Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 05, 2026 9:43 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 54  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N sty 04, 2009 9:19 pm 
Rafał Iłendo napisał(a):
więc przypadki chodza po ludziach. Bartek nawet znalazł kolege Karol Penconek na NK :) Dziękuje Bartku. Niestety widać już z kim mamy do czynienia http://nasza-klasa.pl/profile/12255033/gallery/4 .

Powiecie ze to nie na temat? a ja uwazam ze człowiek sobą mówi za siebie a rzeczy ktore poczytałem tutaj tylko potwierdzają.

cytuje jego słowa "interesuje się informatyką, matematyką, elektroniką oraz klockami Lego."

"hey fatty bom bom"

Po pierwsze: Moje zainteresowania nie mają tu nic do rzeczy :!:

Po drugie: Nie ocenia się ludzi po wyglądzie, jest to co najmniej niekulturalne i dziecinne, każdy wygląda jak wygląda i to nie ma związku z charakterem człowieka.

Nie mam czasu na uzupełnianie różnego rodzaju profili, mam je w paru miejscach i nie problem jest znaleźć moje zdjęcia bądź inne dane , prawdopodobnie pisałem to dosyć dawno.

Nie życzę sobie obrażania mojej osoby, a ci którzy mnie znają osobiście i tak raczej nie zmienią sobie dobrego poglądu o mnie.

Z mojej strony to wszystko, nie zamierzam się dalej kłócić w tym temacie :!:

Tytuł:
PostNapisane: N sty 04, 2009 9:53 pm 
Dobra, spokój!

Co do "czarnej listy" dodam gościa z allegro "marekjaz123".
Ten człowiek kupił ode mnie HPI E10 (http://www.allegro.pl/item480569691_hpi ... _gwar.html) i czekałem na wpłatę 3tyg i się jej niestety nie doczekałem :o .
Ja potrzebowałem szybko kasy, ponieważ kupiłem następny model

Uważajcie na tego dzieciaka.
NIE POLECAM!

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 05, 2009 1:47 pm 

A pozytywny komentarz od ciebie dostał :lol: i to właśnie za tą aukcję :lol: :shock:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 05, 2009 1:52 pm 
Bardzo mnie prosił o pozytywny komentarz oraz żebym nie zgłaszał nic na allegro.
Wole załatwiać sprawy polubownie, no cóż taki już jestem :P

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 05, 2009 2:54 pm 

karolpenconek napisał(a):
Rafał Iłendo napisał(a):
więc przypadki chodza po ludziach. Bartek nawet znalazł kolege Karol Penconek na NK :) Dziękuje Bartku. Niestety widać już z kim mamy do czynienia http://nasza-klasa.pl/profile/12255033/gallery/4 .

Powiecie ze to nie na temat? a ja uwazam ze człowiek sobą mówi za siebie a rzeczy ktore poczytałem tutaj tylko potwierdzają.

cytuje jego słowa "interesuje się informatyką, matematyką, elektroniką oraz klockami Lego."

"hey fatty bom bom"

Po pierwsze: Moje zainteresowania nie mają tu nic do rzeczy :!:

Po drugie: Nie ocenia się ludzi po wyglądzie, jest to co najmniej niekulturalne i dziecinne, każdy wygląda jak wygląda i to nie ma związku z charakterem człowieka.

Nie mam czasu na uzupełnianie różnego rodzaju profili, mam je w paru miejscach i nie problem jest znaleźć moje zdjęcia bądź inne dane , prawdopodobnie pisałem to dosyć dawno.

Nie życzę sobie obrażania mojej osoby, a ci którzy mnie znają osobiście i tak raczej nie zmienią sobie dobrego poglądu o mnie.

Z mojej strony to wszystko, nie zamierzam się dalej kłócić w tym temacie :!:

Karol TY juz pokazales co potrafisz zrobic z zasilacza, mimo moich postow nic nie zrobiles zeby w jakis sposob zalagodzic sprawe.
Dla mnie to jestes zwyklym oszustem i tyle.

x2 crt

Kupie Jammin x2 crt w dobrej cenie, samo podwozie.
GG: 4743873

PostNapisane: So sty 17, 2009 10:22 am 

Dodam także jednego delikwenta z allegro: qbarc Pragnie wpłaty na konto i oczywiście towaru brak. Sprawa odzyskania pieniedzy w toku.
Jest jeszcze jedna firma z Warszawy (nawet widoczna na tym forum) RC "coś tam" (celowo nie wymieniam nazwy). Radzę tylko aby zakupów za większe pieniądze nie dokonywać u nich drogą wysyłkową. Bardzo, ale to bardzo niekompetentni ludzie.

PostNapisane: So sty 17, 2009 6:12 pm 

Myślę że napisanie pełnej nazwy nikomu nie zaszkodzi, jest wiele firm w Warszawie zaczynających się od "RC" (RCSquad, RCSHOP, RCWróblik)
A napewno nie będzie nie potrzebnych domysłów i odpowiedzialności zbiorowej ;)

Pozdrawia

Domeny modelarskie na sprzedaż:
gsracing.pl robitronic.pl etamiya.pl corally.pl castlecreations.pl duratrax.pl

PostNapisane: So sty 17, 2009 11:36 pm 

Oczywiście chodzi o RC Monster. Bardzo pragnę spotkać się z właścicielem. Niestety, dane mi nie było podczas krótkiej wizyty w stolicy.

PostNapisane: N sty 18, 2009 8:08 am 

Co do samego właściciela (bo akurat chyba z nim rozmawiałem).

Sklep był nieczynny(sobota, coś robili), poszedłem do właściciela (?) prosząc o sprzedania termometru.
Pan właściciel (na to wyglądało) dał mi, wyjęty z kieszeni, używany, STRASZNIE ZNISZCZONY (jeszcze chciał zdejmowć smycz :cry: ) termometr..
Nie dość, że zapłaciłem 120 czy 130zł, czyli jak za nowy to jeszcze jak oddawałem zrobił się podejrzanie zdenerwowany (mówiąc zapraszamy w poniedziałek!).

Po tej sytuacji mam mieszane uczucia co do tego sklepu i postanowiłem na razie tam nic nie kupować.

PostNapisane: N sty 18, 2009 7:28 pm 

Także miałem problem z RCMonster. Otóż zakupiłem u nich lekko używanego sava po 1 czy 2l w stanie niemalże idealnym. Wszystko miało być super itp, tylko jak przyszedł to buda była popękana, aparatura wyglądała jakby ją ktoś bardzo intensywnie używał. Model wyglądał na stan dst a nie idealny. Oczywiście model odesłałem.

PostNapisane: N sty 18, 2009 10:05 pm 

viewtopic.php?f=41&t=23963

To chyba ci coś wyjaśni. ;)

PostNapisane: Wt sty 20, 2009 4:11 pm 

Witam.
Chcial bym napisac o uzytkowniku Karol Penconek.Otóż poprosilem go o sciągnięcie MMM oraz ładorawki Turnigy do PL. Paczke wkoncu otrzymalem (musialem na nia troche poczekac poniewaz paczka z MMM musiala podobno przejsc przed odprawe celna przez co musialem Karolowi doplacic 200zl (zadnego pokwitowania nie otrzymalem)). Wiec otwieram paczke i wszystko wydawalo sie byc ok poki nie przyjrzalem sie silnikowi MMM. Byly na nim liczne zarysowania w tym widac slad po przykreceniu zebatki na osi silnika, przy srubach mozna bylo dostrzec brudny wrecz czarny kurz ktory swiadczyl o tym iz silnik uzywany byl juz w warunkach zewnetrznych... Piszac do Karola otrzymywalem wiadomosci ze gdybym poczekal to wzial by on odpowiedzialnosc za to na siebie (Mialem czekac 2 tygodnie poniewaz ów oszust jest na feriach zimowych za granicą...) a gdybym poczekal on podobno by to sprawdzil i nie mialo by to miejsca. Zastanawia mnie jednak fakt czemu w takim razie przy pospiechu Karola nie zapakowal on paczki z odprawy celnej do nowego opakowania (paczke otrzymalem zapakowana w papierowy arkusz), a nie zdzierac stare opakowanie z odprawy celnej podobno bez zagladania do pudelka z MMM?! Brakuje rowniez plyty CD... I prawde mowiac watpie zeby urzad celny podmienil sobie silniki...

Stracilem juz zupelnie wiare w polski narod... Prosze o jakies rady lub pomoc...

PostNapisane: Wt sty 20, 2009 4:21 pm 

Pewnie wpakował Ci swoje MMM...

PostNapisane: Wt sty 20, 2009 5:08 pm 

Mam jedną radę, zamawiajcie sobie sami, jest to proste ja budowa cepa, jeśli ktoś korzysta chociażby z allegro na pewno nie będzie miał problemów zamówić cokolwiek z każdego zakątka świata, uniknijcie w ten sposób problemów i naciągaczy, bo jeśli zapłaciłeś jeszcze 200 zł na cło to widać ze kolega Karol i na tym cię przyciął :?

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

PostNapisane: Wt sty 20, 2009 5:43 pm 

No oczywiscie ze wpakowal mi swoj złom!!

Karol napisal mi ze jak mu to wysle i dam kase na przeslanie tej paczki do CC to na 99% wymienia ten silnik.
na co pytam sie go a co CC ma do tego ze na cle (Karol nie okreslil dokladnie kto to zrobil wiec sie smieje ze na cle bo tam przeciez jest pelno modelazy ktorzy maja takie silniki) podmienili silniki?
To mi napisal ze "Nie wiem. Napisze do sklepu albo CC, ale nie powinno byc problemow z wymiana, juz ja to zalatwie aby wymienili."

Moze mi ktos powiedziec co mam mu zrobic ?!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 54  Następna strona