WitamSprzedam Buggy HobbyTech STR8 1/8 Bezszczotkowy 2.4GHz
Model jest w bardzo dobrym stanie, 100% sprawny, nie zniszczony jedyne ślady używania są na podwoziu(reszta po wytarciu kurzu będzie jak nowa), moc tego modelu jest imponująca(praktycznie "lata") dzięki zastosowaniu wysokiej klasy podzespołów, konfiguracja zestawu:
1. Podwozie: "Hobbytech STR8 EP X2" - kupione nowe 13.04.2015 wraz z innym modelem
2. Regulator: "Toro TS150 Competition" - bardzo mocny regulator z programowalnymi wszystkimi parametrami z karty i komputera (kupiony nowy 30.11.2015 gwarancja jeszcze prawie 1,5roku)
3. Silnik: ANSMANN 1800kV Sensorowy - ma za sobą max.15jazd (kupiony nowy 07.03.2016)
4. Aparatura Sanwa MXV 2.4GHz - kupiona jako używana, ale jest w stanie idealnym bez śladów używania
5. Akumulator Turnigy 5000mAh 20/30C 4s 14,8V - kupiony nowy jakoś na początku roku, ma za sobą max.15 ładowań, starcza na 30min a delikatniejsze obchodzenie sie z gazem to z 45min
6. Serwo Hitec HS-5645MG - bardzo mocne na metalowych zębatkach, kupiłem je wcześniej ale nadal jest w bardzo dobrym stanie, bez problemu radzi sobie z tym modelem
Jak widać model jest złożony na dobrych podzespołach, ogólnie model składałem dla siebie z dbałością o szczegóły z elementów które zapewnią bezawaryjną jazdę, całość ma zrobione max.15(może nawet mniej), model osiąga ok.80km/h, regulator jest programowany bezpośrednio z karty lub karte podłacza sie kablem USB i można programowac z komputera, regulator i silnik są spięte sensorami(dzięki czemu nie ma żadnych szarpnięć i model jezdzi bardzo płynnie).
Sprzedaje bo stwierdziłem że muszę ograniczyć się do jednego modelu(bo czasu i tak brak), całość wyniosła mnie sporo, sam regulator to aktualnie koszt 600zł, karta programujaca 60zł, silnik 220zł, akumulator 150zł, podwozie 450zł, aparatura 220zł, serwo 100zł, wychodzi łącznie 1800zł
Model posiadam od nowości, mam do niego wszystkie papiery kartony, instrukcje i gwarancje, karta programująca, klucz do kół, cześci opcjonalne, dodatkowe 2szt kół, w skład zestawu wchodzi wszystko co na zdjęciach, model jest gotowy do jazdy po wyjeciu z pudełka.
Zdjęcia:
http://tufotki.pl/q8BSA#p14156264Mam wystawioną również aukcje:
http://allegro.pl/buggy-hobbytech-str8- ... 71083.htmlNajszybszy kontakt przez email: igorch@wp.pl lub tel: 512 O1O 37O
Model mógę również rozkompletować.
Cena: 999zł
Pozdrawiam