torque3 napisał(a):
a on placze jak bym go okradl to po pierwsze
podrugie wyjezdzacie mitu z umowami zaraz będę siedzieć za 30 zł widzę
powtarzam nie ma mnie w warszawie !!! to jak mam mu to wyslac? mam to wszytko porozrzucane musze zebrac do kupy
Myśle, że każdy rozsądny człowiek po przeczytaniu takiego tekstu będzie wiedział, że dyskusja z tym panem nie ma sensu(a już w szczególności robienie interesów), bo przecież skoro miał mi wysłać części warte niewiele pieniędzy to po co miałby w ogóle sobie tym głowe zawracać, przecież to 30zł

A co do tego wyjazdu z Warszawy to też ciekawe bo mieliśmy regularny kontakt przez gg i pierwszy raz się o tym dowiaduje(dostawałem jedynie teksty w stylu <nie becz, wysle ci zebatke>(sry nie mam czasu przewalac archiwum żeby dokladnie zacytować) , poza tym to śmieszna wymówka, o takich rzeczach się informuje od razu przy robieniu dealu, a nie ja się po miesiącu dowiaduje, no ale podejście jakie jest kolegi Torque3 to już chyba każdy zdążył zauważyć.
A tekst "ja wiem ze chcialoby sie kupic nowe i za 5 zł ale tak sie nie da" to już mistrzostwo i szczyt hipokryzji w Twoim przypadku Grzesiu, ja wiem jakie Ty sobie ceny życzysz jak chcesz coś kupić używanego
A wiesz , z tymi częściami to nie chodzi o to czy one są warte 300zł czy 3zł, bo ja moge nawet ich nie potrzebować, tylko o Twoje podejście do sprawy i świadome lecenie w **uja;
"dziękuje, dobranos."