Witam, jak w temacie, sprzedam buggy 2wd 1:10 jakim jest asso b4.1 FT
Model w stanie bardzo dobrym, wszystkie części wymieniane na bierząco, osobiście jeździłem tym modelem bezawaryjnie 10pakietów.
Model chciałem przygotować na sezon 2013 off-road- w tym celu zakupiłem niektóre części eksploatacyjne na wymiane (
nowe łożyska, zębatki, karoseria (nowa nie pomalowana!!) itp) których jeszcze nie założyłem więc dokładam gratis.
Do modelu dodaje naprawde sporo części, głównie przednie zawieszenie czyli 4 wahacze przod, huby, zwrotnice w ilosci podwojonej, natomiast z tyłu po jednym komplecie na zapas. do tego oczywiście jakieś inne części widoczne na foto.
W modelu aktualnie siedzi combo hobbykinga- bardzo fajny silniczek 6.5T + dość tani regiel 60A (jeszcze nie udało mi sie go przegrzać), + lipo zippy (serwo widoczne na foto nie wchodzi w skład zestawu).
ALBUM FOTO:
http://imageshack.us/g/1/9956283/Dodatkowo mogę gratis dołożyć kilka kluczy calowych w dobrym stanie.
Cena za samo podwozie ze wszystkimi częsciami i drugą karoserią : 490zł
Cena za model+ silnik 6.5t trackstar sensorowy (wyjezdził dosłownie 10pakietów): 650zł
Cena za model + silnik + regulator 60A: 720zl
Cena za model + silnik + regiel+ pakiet (10x ładowany): 800zł
Elektronike sprzedam osobno dopiero po sprzedaży gołego modelu więc proszę narazie się nie wysilać.
KONTAKT- GG-1319231, meil-
marcin.sliwerski54@wp.pl, tel- 660883192 ( proszę dzwonić w normalnych porach, ogólnie nie mam czasu na dłuższe rozmowy), PW.