Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 1:32 pm

Autor
PostNapisane: N wrz 09, 2012 7:21 am 

Witam,
Mam do sprzedania parę ciekawych rzeczy :)

Zestaw Bezszczotkowy

Regulator bullistorm 120a + lrp vector k4 8,5t, zestaw bezszczotkowy, sensorowany, bardzo dobrze chodzi, silnik jak nowy ma za sobą jeden sezon, Regulator nawet mniej, w reglu wymieniony wiatrak na łożyskowany sunon,( kupiony za 40zł miesiąc temu, chodzi bardzo cicho) Jedyną wadą jest mała szczelina przy kablach (widać na zdjęciu) jaka powstała przez źle założoną obudowę jakoś mi to nie przeszkadzało, wszystko widać na fotkach, Gratis dodaje fioletowy radiator na silnik Wtyczki do pakietu deans-t, do silnika gold 3,5mm
Ps. przy włączniki jest ukruszony kawałek plastiku ale to w niczym nie przeszkadza!, naprawdę warto!
Tylko 350zł!

Cyclone hara edition drift spec
Co tu pisać, podwozie jest w stanie bdb, regularnie czyszczone, smarowane. W podwoziu jest oneway centralny oraz na dyfie. Powiększony kąt skrętu, mały caster (bez problemu można zwiększyć) cs 1.75 (idą do mnie zębatki na 1.87), wyważone. Do zestawu daje, masę, masę części zamiennych, wahacze, zwrotnice, 2xdyferencjał, stabilizatory, paski i dużo dużo innych. Całe podwozie jest z alu/węgla, kilka platkiowych elementów. Cena jaka mnie interesuje to 750zł do negocjacji. Do zestawu dodaje org pudełko i instrukcję :)
Ps. Sprzedaje samo podwozie bez elektroniki, buzzera, itp. w skład zestawu też nie wchodzi ic i domokun.

Fotki tutaj http://pdmrc.pl/index.php?showtopic=10566
Kontakt gg 5425336

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość