|
Witam Niestety z braku czasu zdecydowałem się sprzedać cały swój dobytek RC w skład którego wchodzi: Savage X SS + silnik Axial po 3 litrach na pullstart + amortyzatory alu Savage X + silnik HPI 4,6 + roto i aku 2 komplety aparatury HPI AM + 3 komplety kwarcy Dużo części zapasowych 2 grzałki do świec Butelka do tankowania Termometr Ofna Zwykłe ładowarki 3 Karoserie 3 komplety kół (standardowe HPI od Sava, Dirt Bonz i Traxas-ale te już prawie na wykończeniu) ARO, AFO i ok 2,5 l paliwa BB 25% Trzeci silnik jako dawca - oryginalny od Sava X.
Z powyższego uda się zrobić 2 działające modele. U mnie 1 zawsze działał a drugi był jako zapasowy. Niebawem rozpiszę dokładnie co jest w komplecie i porobię zdjęcia. Zestaw pojawi się także na allegro.
Szkoda mi wszystkiego sprzedawać bo bardzo lubię te zabawki ale jednak brak czasu na tę zabawę dał mi do zrozumienia, że szkoda, żeby leżały one i się kurzyły i niszczały jak ktoś może się nimi zająć.
Pytania proszę kierować na maila: maciekjasMAŁPApoczta.fm lub tel 661 301 966. Na terenie Warszawy i okolic jestem w stanie dowieźć cały zestaw oczywiście po uzgodnieniu. Na forum ostatnio rzadko zaglądam więc kontakt preferowany jak powyżej.
Pozdrawiam Maciek
|