Witam....
mam do zaoferowania model off-road firmy HPI - Cyber 10B.
Model auta jest w skali 1:10 zaprojektowany do napędu elektrycznego. Firma HPI reklamuje go jako model niskobudżetowy, dla modelarzy początkujących oraz średniozaawansowanych

. Osobiście jednak stwierdzam, że jak na model z ..."niższej półki" jest świetnie zaprojektowany oraz bardzo precyzyjnie wykonany. Użyte materiały niczym nie ustępują jakością innym modelom z "wyższej półki". Zastosowano w nim kilka innowacyjnych rozwiazań które usprawniają oraz przedłużają żywotność poszczególnych podzespołów. Jest tu m.in. wanienkowe podwozie, całkowicie osłonięte koła zębate przeniesienia napedu i wiele innych rozwiązań. O jakości modelu i jego wytrzymałości świadczy zwycięstwo w wyścigu 24h !!! zorganizowanym przez team HPI. Cyber 10B wygrał z takimi modelami jak B44 z Team Associated....!!! (informacje na stronach www).
Tu lilnk do strony prezentującej model:
http://www.hpieurope.com/kit-info.php?p ... 03&lang=plSprzedawany model wygrałem w konkursie organizowanym przez HPI...
http://www.hpi.pl/index.php?lang=pl&mor ... t_aktywna=W modelu zainstalowałem silnik elektryczny, bezszczorkowy z serii EZrun 8.5 T wraz z regulatorem obrotów oraz programatorem tej samej firmy (komplet). Elektroniczny regulator obrotów posiada oryginalny wentylator chłodzący. Dodatkowo do modelu zostały zakupione olejowe amortyzatory z aluminiowymi korpusami oraz stabilizator przedni i tylni. Silnik oczywiście napędza obydwie osie - napęd 4x4.
Model posiada oryginalne opakowanie, instrukcje montażową, kilka drobnych części zapasowych, oczywiście dołączam oryginalne (stockowe) amortyzatory (plastikowe), oryginalne opakowanie od silnika wraz z instrukcją obsługi oraz instrukcja do programatora.
Model nieużywany - uruchamiany TYLKO w celu sprawdzenia i regulacji !!!
UWAGA !!! Model sprzedaję bez nadajnika, odbiornika oraz pakietu zasilającego !!! UWAGA
Dane modelu:
skala: 1/10
dł.: 280mm
szer.: 250 mm
wys.: 160 mm
rozstaw osi: 280 mm
silnik: outruner 8.5 T - 4.000 KV
regulator: 60A