Jacek Ochociński napisał(a):
... 1. Wyjazd na ME w IC-10 - na dwa tygodnie przed moim wyjazdem na AGM (doroczne walne zebranie EFRA) UZGODNIŁEM wstępnie z Arturem Dzierzęckim, że składa kadry na te zawody będzie następujący:
Artur Dzierzęcki, Grzegorz Nóżka, Jakub Różycki i kierownik ekipy Adam Różycki. NA TEJ PODSTAWIE zawnioskowaliśmy o 3 miejsca na ME B, i te trzy miejsca otrzymaliśmy. Ponieważ koledzy zmienili zdanie na temat swojego udziału w tej imprezie po zakończeniu spraw wpłat do EFRA, ich startowe 3x75 Euro nie zostało skredytowane na inne wyjazdy.
Panie Jacku,
Nigdy i w żadnej formie nie wyraziłem chęci udziału w tej imprezie i nigdy nie zmieniłem w tej sprawie zdania, o powodach można by dużo napisać ale kwestie finansowe nie miały tu absolutnie żadnego znaczenia. Mieszanie mnie w sprawy ustaleń kadry i wszystkich zakulisowych rozmów na ten temat to delikatnie mówiąc "nadużycie" i proszę tego nie robić.
Doceniam generalnie Pana próbę rozwiania wątpliwości kilku osób wyrażanych na forum RCAUTO, szkoda tylko, że nie zrobił Pan tego w zeszłym roku przed AGM. Pozostaje mieć nadzieję, że w tym roku dostarczycie Panowie takie informacje wcześniej i dacie szanse wypowiedzenia się w tej sprawie bezpośrednim uczestnikom tej całej zabawy, tj. zawodnikom.